Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anulajda w raju

Anulajda w raju

Zagajanka 23:11, 05 lis 2016

Ładne miskantowe snopki
Ja swoich jeszcze nie wiążę, nie ma kiedy.

Już nie mogę się doczekać wiosny u Ciebie - te ilosci posadzonych cebul przyprawiają o zawrót głowy!
Madzenka 09:20, 06 lis 2016

We doczytałam dlaczego tak szybko wiążesz trawy .
Jednego tez wczoraj związałam, bo kładł sie na thuje sąsiada
anulajda 18:09, 06 lis 2016

Zagajanka napisał(a)
Ładne miskantowe snopki
Ja swoich jeszcze nie wiążę, nie ma kiedy.

Już nie mogę się doczekać wiosny u Ciebie - te ilosci posadzonych cebul przyprawiają o zawrót głowy!

Janko a wiesz że ja jeszcze dokupiłam ponad setkę tulipanów na jedną taką małą rabatkę koło garażu
anulajda 18:13, 06 lis 2016

Madzenka napisał(a)
We doczytałam dlaczego tak szybko wiążesz trawy .
Jednego tez wczoraj związałam, bo kładł sie na thuje sąsiada

Marzeno bo lubię powiązane trawy taki ład i spokój odczuwam patrząc na nie a poza tym u mnie co niektóre już zaczynają śmiecić
Zagajanka 20:52, 06 lis 2016

anulajda napisał(a)

Janko a wiesz że ja jeszcze dokupiłam ponad setkę tulipanów na jedną taką małą rabatkę koło garażu

Szalona kobietko
Kiedy już wsadziłam swoje cebulki i odetchnęłam z ulgą, to sąsiadka (w zaawansowanej ciąży) poprosiła pomóc i jej posadzić, niewiele, bo pewnie z 50, ale to już były ostatnie cebulki w tym roku.

Miskanty pewnie też zwiążę przy najbliższej okazji, a że moje nie tak gęste jak u Ciebie, to raczej wstążkami jakimiś, a te jeszcze muszę najpierw nabyć.
bdan 06:07, 07 lis 2016

Aniu masz jakieś sprawdzone tańsze źródło na zakup tulipanów, bo przy tej ilości, to jednak sporo kaski trzeba wydać, ale efekt na pewno będzie super.
anulajda 22:13, 07 lis 2016

Zagajanka napisał(a)

Szalona kobietko
Kiedy już wsadziłam swoje cebulki i odetchnęłam z ulgą, to sąsiadka (w zaawansowanej ciąży) poprosiła pomóc i jej posadzić, niewiele, bo pewnie z 50, ale to już były ostatnie cebulki w tym roku.

Miskanty pewnie też zwiążę przy najbliższej okazji, a że moje nie tak gęste jak u Ciebie, to raczej wstążkami jakimiś, a te jeszcze muszę najpierw nabyć.

U mnie te cieńsze dostaną sznurek
lojalna_ 22:16, 07 lis 2016

Wiesz co siedze w tych trawach i nawet mi nie przeszkadza ze zwiazane sa )) oczarowana sie czuje Twoimi widokami ogrodowymi /))))))
anulajda 22:54, 07 lis 2016

bdan napisał(a)
Aniu masz jakieś sprawdzone tańsze źródło na zakup tulipanów, bo przy tej ilości, to jednak sporo kaski trzeba wydać, ale efekt na pewno będzie super.

Znaczną część cebulek miałam z wykopów swoich,trochę z Biedro...bo jakościowo w tym roku się nie popisali,trochę przez neta ale najtaniej na giełdzie w Tychach bo szło się dogadać z panami przy hurcie a pod koniec to za grosze paczki sprzedawali
anulajda 22:57, 07 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Wiesz co siedze w tych trawach i nawet mi nie przeszkadza ze zwiazane sa )) oczarowana sie czuje Twoimi widokami ogrodowymi /))))))

aaa...opowiadasz takie rzeczy