Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anulajda w raju

Anulajda w raju

anulajda 08:58, 26 mar 2017

ren133 napisał(a)

Już nie mogę sie doczekać tych łanów

PS Moje mniejsze i chyba jakoś ich mniej niż w ubiegłym roku

ja mieszałam,do zeszłorocznych dosadzałam nowe te same
ren133 12:46, 26 mar 2017

anulajda napisał(a)

ja mieszałam,do zeszłorocznych dosadzałam nowe te same

A to z Claudią tak zrobiłam
bdan 09:48, 27 mar 2017

Aniu potrzebuję porady u mnie na str. 446, jakbyś znalazła chwilę to bardzo proszę o podpowiedź.

Robię głosowanie za opcjami różanymi na nowej rabatce, a masz tę różę, którą biorę pod uwagę.
bdan 06:42, 28 mar 2017

anulajda napisał(a)

Aniu dziękuję Ci bardzo za posta u mnie. Czyli u Ciebie ten Falstaff w mia zdrowo rośnie? A w jaki sposób go przywracasz do pionu?

Piszesz, żeby dołozyć niższą purpurę, fajnie to u Ciebie wygląda, ta plama purpury robi się na róznych poziomach. Nie wiem, jakie tam Łukasz przewidzi nasadzenia.

Mam te choiny posadzone, bo wiadomo jak zakładałam ogród, chciałam, żeby coś rosło na rabatach i nie miałam szczegółowego planu.

Widzę, że u Ciebie też w pobliżu róż choiny rosną, co tam jeszcze rosnie koło tych choin. Pszczółka pisze, że to bez sensu, i nosze się z zamiarem przesadzenia tych choin. Co sądzisz?

Podsumowując ten mój długi wywód, widziałbyś tam plamę purpury, masz obraz różnej kolorystyki róz u siebie. Jeszcze też nad Artemis się zastanawiałam, ale nie wiem, czy nie za blado by było?
bdan 07:42, 28 mar 2017

Aniu a masz różę Soul, ona chyba jest z ADR?
zszywka 22:34, 28 mar 2017

anulajda napisał(a)

No to trzymam Cię za słowo hihihi

Jak tylko coś się w mojej głowie narodzi to przybiegnę poinformować słowo

Aniu u Ciebie tez taka cudowna pogoda? Ja troszke porobiłam w ogródku i resztę dnia się grzałam w słoneczku

Ps. Krokusy zaczynaja kwitnąć
anulajda 15:49, 29 mar 2017

bdan napisał(a)

Aniu dziękuję Ci bardzo za posta u mnie. Czyli u Ciebie ten Falstaff w mia zdrowo rośnie? A w jaki sposób go przywracasz do pionu?

Piszesz, żeby dołozyć niższą purpurę, fajnie to u Ciebie wygląda, ta plama purpury robi się na róznych poziomach. Nie wiem, jakie tam Łukasz przewidzi nasadzenia.

Mam te choiny posadzone, bo wiadomo jak zakładałam ogród, chciałam, żeby coś rosło na rabatach i nie miałam szczegółowego planu.

Widzę, że u Ciebie też w pobliżu róż choiny rosną, co tam jeszcze rosnie koło tych choin. Pszczółka pisze, że to bez sensu, i nosze się z zamiarem przesadzenia tych choin. Co sądzisz?

Podsumowując ten mój długi wywód, widziałbyś tam plamę purpury, masz obraz różnej kolorystyki róz u siebie. Jeszcze też nad Artemis się zastanawiałam, ale nie wiem, czy nie za blado by było?

Nie ma sprawy jeśli mogę coś Ci tylko doradzićA do pionu to patyczek z sznureczkiem tak niewidocznie żeby tylko było

Co do choiny z takich samych powodów ją mam co Ty, a że róże z choinami mam posadzone to akurat tak lubię

Artemis nie zgubi Ci się w całści w oddali ?
to spoko róża jest zdrowa szybko przyrasta,kwitnie non stop tylko śmieci
anulajda 15:59, 29 mar 2017

bdan napisał(a)
Aniu a masz różę Soul, ona chyba jest z ADR?

W sumie nie mam bo próbowałam zidentyfikować kiedyś moje NN które są bardzo podobne do Soul ale zaprzestałam bo ich nie lubię
anulajda 16:00, 29 mar 2017

zszywka napisał(a)

Jak tylko coś się w mojej głowie narodzi to przybiegnę poinformować słowo

Aniu u Ciebie tez taka cudowna pogoda? Ja troszke porobiłam w ogródku i resztę dnia się grzałam w słoneczku

Ps. Krokusy zaczynaja kwitnąć

Krokusy u mnie też kwitną na całego i szafirki zaczynają
asiak 16:03, 29 mar 2017

No to pokaż Aniu te krokusy i szafirki