Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anulajda w raju

Anulajda w raju

sylwik69 19:18, 01 cze 2017

anulajda napisał(a)

Dziękuję Ci
Dom jest z tarasem na równi a już trawnik i rabaty schodzą nieco niżej, ale u Ciebie jest chyba podobnie?

Niestety nie ! u mnie taras jest dużo wyżej,prowadzą do niego 3 stopnie,trudno będzie się na nim zasłonić przed sąsiadem a nie chciałabym go zabudowywać.
anulajda 20:20, 01 cze 2017

sylwik69 napisał(a)

Niestety nie ! u mnie taras jest dużo wyżej,prowadzą do niego 3 stopnie,trudno będzie się na nim zasłonić przed sąsiadem a nie chciałabym go zabudowywać.

Masz rację,zabudować taras który zasłonił by sąsiada a nie widoki to trudno bo trzeba coś ażurowe posadzić, jak nie masz pomysłu to usiadż sobie w swoim naj,naj bardziej ulubionym miejscu na tarasie ( którego już na pewno masz) i znając rośliny przysłoń się.
Ja mam parterowy dom bez piwnic i poddasza użytkowego a z boku od tarasu kuchennego czyli takiego poranno-szlafrokowego mam sąsiada co ma dom wysoki.Sylwia na wszystko jest sposób
anulajda 21:26, 01 cze 2017

Miskanty Varegatus i Morning Light,zaczynają
anulajda 22:11, 01 cze 2017

A na rabatach jest już po tulipanowo tzn liściory pościnane są, a co wyrośnie z tego to się okaże na przyszły rok ))))
Trawa nie skoszona bo czeka na eMa także krytyki nie ma jakby co ))) a ja wypoczywam już ogródkowo i czekam na róże które już tuż, tuż )))

beata_m 18:43, 02 cze 2017

własnie sobie Ania myslalam, ze po spektaklu tulipanowym u Ciebie zaraz różany szal się zacznie trawa widać, że gęsta i bujna kosić taki trawniczek to pewnie sama przyjemność macham cieplutko
Efffa 22:46, 02 cze 2017

Anulka bardzo Ci dziękuję za trawki,podzieliłam, przyjęły się wszystkie i rosną,jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję kochana.
P.s. Mój M zachwycony twym ogrodem w realu .
anulajda 13:43, 06 cze 2017

beata_m napisał(a)
własnie sobie Ania myslalam, ze po spektaklu tulipanowym u Ciebie zaraz różany szal się zacznie trawa widać, że gęsta i bujna kosić taki trawniczek to pewnie sama przyjemność macham cieplutko

Oj zacznie się bo krzaki różane obsypane są pąkami )) i ten spektakl będzie trwał aż do jesieni z czego się cieszę Trawa jest tak gęsta że eMowi tej przyjemności koszenia nie odbiorę
anulajda 13:51, 06 cze 2017

Efffa napisał(a)
Anulka bardzo Ci dziękuję za trawki,podzieliłam, przyjęły się wszystkie i rosną,jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję kochana.
P.s. Mój M zachwycony twym ogrodem w realu .

Ewuniu wiesz że nie ma za co to dobrze że przyjęły się i rosną już a ja swoich trawek w tym roku żadnych nie dzieliłam tylko w całości przesadzałam w inne miejsce
Ps.Macham również do eMa ))
anulajda 14:05, 06 cze 2017

Piwonia na przedpłociu szaleje
anulajda 14:19, 06 cze 2017

Chippendale nieśmiało pokazuje kolorek

Claire Austin również

Giardinia jak reszta krzaków ścięta wiosną do prawie zera odżywa

Schone Maid jeden z nowych nabytków