Madziu ja bardzo lubię niezawodne Egzotic Emperor,Salmon lub Mystic van Eijk w zeszłym roku miałam Purple Flag co bardzo długo kwitły ale już mi niestety nie powtórzyły w tym roku. Jest całe mnóstwo pełnych odmian ulubionych przeze mnie ale one raczej są jednoroczne, teraz zachwycona jestem Bowl of Beauty duży pomponowy kwiat i coś czuję że też zaczynający Aveyron mi się spodoba Jest też niski burgundowy Ronaldo powtarzający kwitniene który fajny jest do łączenia z innymi kolorami a kwitnie na przełomie wczesnych i późnych odmian.
Kasiu też mi ciężko a nawet nie próbuję ale są takie które będę sadzić za rok a które już raczej nie, teraz ciekawi mnie bardzo i już widzę że mi sie spodoba pełny Aveyron
Aniu czy Twoje van eijk zbledły, bo zaczynam mieć wątpliwość - u mnie był wręcz koralowe a teraz wyglądają jak Twoje salmon - czyżby nie było podmianki? Zerkniesz?
Moje tak jakby wypłowiały na słońcu ale dalej ten kolor jest żarówiasty, jak są zamknięte to spoko kolor niczego sobie nawet podobny do Salmonów ale za to jak sie otworzą to różnica jest kolosalna jak dla mnie
zerknę