Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

violka171 18:32, 08 mar 2017

Milka napisał(a)
Dzięki i wzajemnie i powiem, że masz cudną urodę, nietuzinkową, avatarek wprost zachwyca

mam na foci spuchnięte oczka niestety-dwa miesiące tyrania w ogrodzie dało we znaki,aż się czuję nieswojo na tyle pochlebstw ,dziekuję Wszystkim serdecznie
violka171 18:36, 08 mar 2017

Jak dzień Kobiet to dzień Kobiet,moim małym Kobietkom zrobiłam prezent,akurat dzis w porę przyszedł hi hi

hanka_andrus 19:53, 08 mar 2017

Drugi basen?
violka171 20:00, 08 mar 2017

hanka_andrus napisał(a)
Drugi basen?

tak,tamten pocięłam na jesień-wywalając na nim flustrację mojej męczarni dwóch sezonów,Bogdan sie połasił na uzywany i w dodatku sie okazał dziurawy,juz szlak mnie trafiał go łatać,ten przynajmniej nie jest dmuchany
hanka_andrus 20:03, 08 mar 2017

Tak myślałam. Te dmuchańce nie są długowieczne, szczególnie przy dzieciach.
violka171 20:11, 08 mar 2017

hanka_andrus napisał(a)
Tak myślałam. Te dmuchańce nie są długowieczne, szczególnie przy dzieciach.

dmuchaniec jest ok jak jest cały,a jak dziurawy od początku to same nerwy bo szukasz dziury jak igły w stogu siana
Ten na stelażu i nowy,nawet jak się zdarzy dziura to będzie widać
przynajmniej wyżyłam się na starym -tyyyle mojej przyjemności
patrycja 20:14, 08 mar 2017

violka171 napisał(a)
Wszystkim Kobietkom życzę cudownego dnia

Dopiero weszłam na forum cały dzień nie mieliśmy prądu, wymieniali słupy a tu piękności. Violuś to twoje kwiatki mam cichutką prośbę; pięknie proszę o nasionka proszę, proszę
violka171 20:27, 08 mar 2017

patrycja napisał(a)

Dopiero weszłam na forum cały dzień nie mieliśmy prądu, wymieniali słupy a tu piękności. Violuś to twoje kwiatki mam cichutką prośbę; pięknie proszę o nasionka proszę, proszę

droga Patrycjo to moje kwiatki,nasion nie zebrałam bo rozsadę dostałam po sąsiedzku
jak uda mi się zdobyc nasionka aczkolwiek watpie bo sąsiad juz ich nie wysiewa,bestie same sie rozsiewają,
jeżeli będe mogła poratować to rozsadę wyślę jak wzejdą,a nasionka dopiero jedynie na jesień
jakbys chciała na juz nasionka to jest Rudbekia dwubarwna ,bardzo łatwa w uprawie
patrycja 20:47, 08 mar 2017

Dziękuję ci bardzo mogę poczekac za nasionkami. Dobrze że podałaś mi nazwę będę szukać w sklepach. Jak byłam mała te kwiaty miała moja sąsiadka zawsze mi je zrywała i dawała do wazonu. Ot małe wspomnienie dzieciństwa
violka171 20:55, 08 mar 2017

patrycja napisał(a)
Dziękuję ci bardzo mogę poczekac za nasionkami. Dobrze że podałaś mi nazwę będę szukać w sklepach. Jak byłam mała te kwiaty miała moja sąsiadka zawsze mi je zrywała i dawała do wazonu. Ot małe wspomnienie dzieciństwa

moje wspomnienia z dzieciństwa to mieczyki ,bardzo mi sie podobały .
te małe i miłe wspomnienia wnoszą bardzo dużo w nasze życie i zapamietujemy je na bardzo bardzo długo