Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka » Edycja postu

Bawarka

eda 22:24, 31 paź 2017

cudnie jak zawsze...biel bije wszystko ...co znaczy zamykam ogród? czy chodzi że zima idzie ? buuuzi
Bogdzia 20:22, 02 lis 2017

A ja jeszcze na czaplę popatrzyłam , piękne to zdjecie w locie.O choince jeszcze nie myśle i o świetach tez nie.
Kasiek 12:47, 04 lis 2017

Radziu2013 napisał(a)
Gratki z okazji 500

No popatrz byłem dzisiaj w Kiko i były już ozdoby świąteczne, ale że to było tylko takie ogarnięcie asortymentu w przelocie to i nie zauważyłem tych kropelek. W Jysku też już co nie co na wystawie Ale ja czekam na Cerfa i Casto, do tamtych sklepów mam za daleko.

Fiu,fiu ale piękna choineczka U mnie ( a raczej u babci bo tam zawsze wszystko ubieram) główna choinka tradycyjnie czerwono biała a druga miała byc właśnie biało srebrna, ale jak z tym wyjdzie to zobaczymy...

A tą porcelanę to się wypala?

Radku, porcelany tej sie nie wypala Lubie choinki w kazdym kolorze i chyba juz w kazdym mialam, ale w tamtym roku zakochalam sie w mojej bialej i postanowilam ze i w tym roku bedzie taka sama, cudna byla Przede wszystkim swieza, pachnaca lasem i natura a nie jakies sztuczne chinskie wydziwadlo Wiem wiem, sa zwolennicy sztucznych, ale u mnie w domu nigdy nie bylo i nigdy nie bedzie, czyli wolnoc Tomku... Co roku kupujemy zywa choinke i dodatkowo 3 mniejsze jako sadzonki do nowego lasu
Kasiek 12:50, 04 lis 2017

eda napisał(a)
cudnie jak zawsze...biel bije wszystko ...co znaczy zamykam ogród? czy chodzi że zima idzie ? buuuzi

Edytko, tak, konczy sie sezon ogrodowy, teraz tylko male poprawki, wykonczenia i zasluzony odpoczynek I dla ogrodu i dla wlascicieli...Miejsca ustepuje ptakom, to one teraz beda zyciem w ogrodzie...I wirujace platki sniegu...I bardzo mnie to cieszy, uwielbiam zime
Kasiek 12:51, 04 lis 2017

Bogdzia napisał(a)
A ja jeszcze na czaplę popatrzyłam , piękne to zdjecie w locie.O choince jeszcze nie myśle i o świetach tez nie.

Dziekuje Bozenko Swieta? Tak, juz mysle i juz cos robie
Kasiek 12:54, 04 lis 2017

Juz sooom, juz zaczelam

Ilez radosci mi to sprawia, ilez dumy i usmiechu

Radziu2013 13:34, 04 lis 2017

U mojej babci właśnie zawsze sztuczna A u mnie w domu od trzech lat prawdziwa

Ostatnia bombka bardzo ładna Jak ja robiłaś?
Gardenarium 14:35, 04 lis 2017

Kasiu, jesteś niepokonana. NIkt jeszcze o świętach nawet nie marzy, a tutaj ozdoby siem robiom

Instagram Ogrodowiska
gosika67 17:29, 04 lis 2017

Kasiu witaj przeczytałam wiadomość, zapamiętałam. Pięknie u Ciebie, zawsze chętnie zaglądam i oglądam.Pozdrawiam
Magleska 18:12, 04 lis 2017

Ale cudne jak je robisz ? Szydełkiem ? ....naprawdę śliczne