Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka » Edycja postu

Bawarka

Kasiek 00:00, 18 maj 2022

Jest rowniez nowe miejsce do odpoczynku
Kasiek 00:01, 18 maj 2022

Kwitnie czarny bez
Monia81 06:37, 18 maj 2022

Cóż mogę napisać, masz przepięknie zachwycam się nieustająco spacer przy takich widoczkach to sama przyjemność
antracyt 09:16, 18 maj 2022

Kasiek napisał(a)
W calym ogrodzie, mam poustawiane donice z roznymi odmianami miety, ot taki mam teraz ,,zapach chodzacy za mna,,
Sprawdzam je jednak, czy z doniczki nie przechodza dolem korzenie, te, gdy sie raz dostana do ogrodu...Jupi jej, bardzo szybko sie rozrastaja, bardzo ciezko jest je wytepic.

I nastepne pstryczki

A ja mam część mięt szalejących po rabacie jako wypełniacz. W tym roku rozpocznę oczyszczanie. Piękne masz dodatki ogrodowe, szczególnie końska gliwa wpadła mi w oko
Joku 09:28, 18 maj 2022

Mnie się też bardzo podobają twoje ogrodowe ozdoby, zwłaszcza te liście monstery. Postument z cegły własnej produkcji?

Kasiu a kiedy się u was jesień zaczyna? Zastanawiam się czy ten ciepły okres jest u was dłuższy.
Ewa777 12:25, 18 maj 2022

Fajne te ozdoby parkowe. Takiego drzewa chusteczkowego nigdy nie widziałam na żywo
U Ciebie ozdoby również są śliczne. Bardzo ciekawy pomysł z tymi misami
A wiosna wyprzedziła moją o jakiś miesiąc.
Magleska 12:44, 18 maj 2022

Kasiu wzdycham do Twojego raju cudnie masz
sylwia_slomc... 13:12, 18 maj 2022

Ja na spektakl piwoniowy jeszcze muszę czekać U Ciebie podlało , u nas susza trzeci tydzień, ziemia proch i beton. Zamiast podganiać ogrodowe cięcia i plewienia, stoję dzień w dzień z wężem i latam z konewkami, leje wodę by to wszystko co mam żyło. Taka złośliwość losu, ze teraz musze lać, a za chwile pewnie będę pływać bo zaleje z nieba w nadmiarze....
Co roku od trzech lat obiecuje sobie nie podlewać, a potem się łamię bo mi szkoda roślin...
Czosnków nasadziłam jesienią w łące masę, a mam ledwo ledwo i nawet wiem czemu Wyciągnęłam ostatnio główki bez cebulek, nornicom smakują na równi z tulipanowymi. A w ubiegłym roku nie jadły. Ja będę dosadzać jesienią w truskawkiZdjęcia robisz zachwycające Nie wiadomo które chwalić bo każde zasługuje Ogród niesamowicie fotogeniczny masz, i te rury robią fajny klimat
Margerytka40 07:47, 19 maj 2022

Cudny spektakl u Ciebie. Tulipanowe kadry obłędne. Zazdroszczę deszczu, u nas susza. Niby coś zapowiadają na weekend. Oby.
Kawa 11:20, 19 maj 2022

boszzzz cundn te tulipanowe łany i piwoniowe też