sonaj
20:36, 22 lut 2016
Pod koniec kwietnia, w poznańskim botaniku odbędzie się X zjazd miłośników wszelkiego zielska
Organizatorzy zapraszają na spotkanie z innymi 'roślinoholikami', do wysłuchania referatów, zwiedzenia ogrodu botanicznego... Na miejscu będzie również możliwość wymiany, czy zaopatrzenia się w ciekawe, niejednokrotnie rzadko spotykane rośliny. 6-godzinna impreza kierowana jest do wszystkich, bez względu na to co uprawiają. Ze swojej strony mogę dodać, że mimo, iż miłośnik skalnych ze mnie żaden to każdy ze zjazdów uważam za udany i zawsze z chęcią biorę w nich udział. Więcej informacji o zjeździe znajdziecie TUTAJ w zakładce "ZJAZDY MIŁOŚNIKÓW ROŚLIN I OGRODÓW SKALNYCH POZNAŃ"

PS Zainteresowane osoby z okolic Krotoszyna (Wielkopolska) lub miejscowości położonych przy krajowej 15 (na odcinku Krotoszyn - Jarocin) i krajowej 11 (odcinek Jarocin - Kórnik) mogę przygarnąć do osobówki...

PS Zainteresowane osoby z okolic Krotoszyna (Wielkopolska) lub miejscowości położonych przy krajowej 15 (na odcinku Krotoszyn - Jarocin) i krajowej 11 (odcinek Jarocin - Kórnik) mogę przygarnąć do osobówki...