blyxa
21:30, 19 mar 2016

Haniu - żółty ponoć niemodny i nikt by się nie zachwycił. Co innego jakbym szary zrobiła 
Taras będzie drewniany. Na aktualnym rozgościły mi się dzieci i dla dorosłych nie ma już miejsca. Zrobię więc im z boku drugi (wcieszcie będą mogły sobie siadać w czasie zabawy bez jęków matki: "przeziębisz się!") - niech mają swoją enklawę. Wiem, że to może budzić zdziwienie ale takie rozwiązanie ćwiczyłam w Wielkiej Brytanii i doskonale się sprawdzało.
anbu - ha, wciąz tego jednego okna nie umyłam
Ale lans na forum był 
kamilla66 - rozumiem Cię
Mnie zachwyca chyba każde krokusowe zdjęcie jakie widzę na forum
Nawet nei wiedziałam, ze tak mi tęskno było za wiosną 
Dziś u nas piękne słońce było - w sam raz na układanie drewna w drewutni.
Rozpoczęłam tez wielką przycinkę wrzosów - boję się, ze za wcześnie, ale jak mi mają ten taras robić, to muszę ten róg ogrodu oporządzić - poprzycinać, ponawozić itp. Mam nadzieję, że moje wrzosowisko mi ten pośpiech wybaczy

Taras będzie drewniany. Na aktualnym rozgościły mi się dzieci i dla dorosłych nie ma już miejsca. Zrobię więc im z boku drugi (wcieszcie będą mogły sobie siadać w czasie zabawy bez jęków matki: "przeziębisz się!") - niech mają swoją enklawę. Wiem, że to może budzić zdziwienie ale takie rozwiązanie ćwiczyłam w Wielkiej Brytanii i doskonale się sprawdzało.
anbu - ha, wciąz tego jednego okna nie umyłam

kamilla66 - rozumiem Cię

Dziś u nas piękne słońce było - w sam raz na układanie drewna w drewutni.