Kasia, zakupiłam 3 sztuki, hodowca je tak wyprowadził, nawet niedrogie były i super w donicach koło domu się prezentują. Kolejny plus, nie ma z nimi roboty, poza przycięciem 2 razy w sezonie.
Małgosia, to złe miejsce dla Elaty, zmień jej miejscówkę, bo zmarnieje i padnie. Musi mieć luz na rabacie, to wtedy nabiera masy.
Ja mam podobny problem, bo drzew od groma i mało roślin to wytrzymuje. Robię ściółki, ale bez podlewania, to by mi wszystko padło.
Irenko, podpędzone u Ciebie wszystko. Na pewno jakieś dwa tygodnie do przodu w porównaniu do nas. Jestem w szoku, że róża ma już paki Ten pomysł ze szczepiona pęcherznicą to nawet mi się podoba, czy wiesz która to jest?
teraz je lubię, mam bezpośredni kontakt ogrodem, poprzednia pergola była zamknięta.
jeszcze coś się tu wymyśli, teraz mąż wpadł na genialny pomysł, aby nad cisami zawiesić moje donice-cycki. Ginęły w innym miejscu. Teraz muszę pomyśleć, co w nich posadzić.
mam taki widok
wczoraj malowałam szyszki, robię wianek
wyspa berberysowa nie wlazła cała
Tyle, ile im pozwolisz. W Anglii, Holandii, Irlandii widziałam żywopłoty na wysokość kilku metrów. Moje też w tym roku puszczę wyżej, będę ciąć przód i boki.
Jak tniesz, to w sezonie stale te malinowe liście wypuszcza, końcem sezonu zielenieją. Tak, susza straszna, a ja muszę dosiewki trawnika zrobić.
Dzięki Kasiu