Pięknie przebarwił się ten klonik - lubię takie kolory Zdjęcie z Wrocławia to jesienne number one
Piękne masz te ogrodowe kolory, czerwień klona wręcz płonie ...super. Moje hortensje jeszcze bordowe były w piątek dzisiaj już brązowe.
Idę spać mając ogniste kolory twego ogrodu pod powiekami ! moja póżna pora tutaj może dziwić,ale właśnie siedziałam na O czekając aż ugotuje mi się zupa na jutro,ot Matka Polka Ogrodniczka piekne miłorzeby,ognisty klon ,piekne horti w bukszpanowych ramach,jesień zachwyca bye!
Piękny ten klonik Garnet u Ciebie, też go sobie w tym roku kupiłam, mam nadzieję, że zimę przeżyje
Irenko widzę cie na kominkach
Już się popsuło, ale co tam zdjęcia mam jeszcze na pamiątkę, jak będzie okazja to wkleję. Popatrz, klonik siewka od ciebie, tez sie cudnie wybarwił, długo licie trzymał
Irena.. Twoje winogrona z patyków to szaleństwo.. przeżyły moje zaniedbanie 2 szt. Wiosną je przycięłam byle jak... liście spadły i pokazały się winogrona.. zebraliśmy pół małej wanny.. ileś wiader.. kosmos ile to obrodziło. Jako, że po wielu przymrozkach to te winogrona już takie przejrzałe ..ale zebraliśmy i nastawiliśmy pierwsze wino.. do północy walczyliśmy z nimi Ale szkoda było je zostawić.. Super te Twoje winogrona.. .. smaczne, duże i bardzo plenne
moi jeden to juz tylko patyczek a pozostale Maja jeszcze listki i to takie zabojczo czerwone, ze je z daleka widac
Ogród kolorowy a klonik to pokazał co umie.Czy potrafi zmarznąć ???/Ile lat go masz????
Macham bo coś cisza zapadła, przepadłaś gdzieś pewnie w ogrodzie