eee-tam
Justyna, ale lista pomidorowa.!!!! Tez coś kupię, ale na wszelki wypadek i sadzonki, bo rok temu z nimi udało się

ciekawa jestem, jakie będą twoje wnioski, po degustacji. Ponoć własne zebrane nasiona są najlepsze, tak mi pewien działkowicz powiedział
MIRKAKA
ten link skopiowałam od Doroty z forum.
Sama w ziemniaku nie robiłam, chcę spróbować w tym sezonie. Do tej pory udało mi się ukorzenic róże z patyka, sztuk 14, zostały się 2 i kwitły już, bo resztę psy załatwiły.
Wyobraź sobie, że się też zastanawiałam, czy np hortensje, jakieś krzewy, można w tym ziemniaku hodować

...potestuję z różą, hortensją,pęcherznicą i czarnym bzem koralowym, o wyniku powiadomię
SYLWIA
ha ha wolisz szklankę do połowy pustą czy pełną? ja pełną

ot i pozytyw

dzięki za życzenia, jak los pozwoli, będę
MADZENKA
dzięki, ze miałaś udział w mojej piątce
MIRKA
dziękuję

na razie natchnienia brak na wizytówkę

czekam na te fotki i wieści o cięciu
MIŁKA
dziękuję za rady

chodziło o coś niskiego, rok temu miałam tam rozplenicę Rubrum, rozchodniki bordowe mam, sporo, więc w razie co, może one, przypomniałaś mi o pluskawicy, mam 4 posadzone w złym miejscu, może to właśnie je tu przeniosę, dziękuję bardzo

...może tu w końcu zakwitną
KASIK
kochana dzięki

dla mnie różnie, jednak każda roślina ma swoją porę i urodę pokazuje

np jak pora Piruette- i jej zapach

zamówiłam dużo ubiorka, będę siać w grunt, w wyobraźni to widzę, w realu się okaże
KATKAK
cieszę się Kasiu, że się podoba

Co do oczka, jest miejsce, miało być, był wielki dół wykopany, 3 razy chyba, ale po powodzi odechciało mi się go zupełnie. Ponadto jak tam zamieszkałam, zobaczyłam ile leci liści, z tych ponad stuletnich drzew, nigdy bym się nie wyrobiła z czyszczeniem, a czasu mam mało; tak więc nie ma, ale będzie wodospad przy łukach, namiastka wody

u nas wkoło tereny wodne, komary byle kałużę na rozmnażanie wykorzystają

W Anglii widziałam piękne i ogromne ogrody i też oczek nie miały

Ale kto wie, co mi jeszcze w przyszłości do głowy wpadnie
zeskanowałam stare zdjęcie
córa siedzi tam, gdzie miało być oczko
i tu drugie foto
tam gdzie nie przycięta trawnik, jest mega wielki dół
a w końcowym efekcie na tym miejscu( ile lat potem wypełnialiśmy ten dół odpadami zielnymi!!!)
powstało to; 2 miłorzęby, róże Chopin, hortensje limki i wkoło bukszpan