Zeta
23:30, 28 sty 2013

No ja też

1125
1125 2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CODgnYKfjbUCFcZb3godnCQA0g" target="_blank" rel="nofollow">http://www.booking.com/city/gr/chania.pl.html?aid=311264;label=chania-p0HqS7rvnb9d2VukwScbxgS14905437163
2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CODgnYKfjbUCFcZb3godnCQA0g" target="_blank" rel="nofollow">http://www.booking.com/city/gr/chania.pl.html?aid=311264;label=chania-p0HqS7rvnb9d2VukwScbxgS14905437163 l:ta
l:ta 1125
1125 2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CODgnYKfjbUCFcZb3godnCQA0g
2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CODgnYKfjbUCFcZb3godnCQA0g 
 jesteś wielka! ....duchem
 jesteś wielka! ....duchem  DZIĘKAM CI obawiałam się że są droższe, ale widzę że nie jest źle. Powiedz czy one są wygodne do siedzenia?
 DZIĘKAM CI obawiałam się że są droższe, ale widzę że nie jest źle. Powiedz czy one są wygodne do siedzenia?

a jak lecicie, jakimiś tanimi liniami? po ubiegłorocznej wpadce z bp chodzi mi po glowie samodzielny wyjazd ale obawiam sie trochę, bo  jednak z dziećmi to taka trochę wyprawa
 a jak lecicie, jakimiś tanimi liniami? po ubiegłorocznej wpadce z bp chodzi mi po glowie samodzielny wyjazd ale obawiam sie trochę, bo  jednak z dziećmi to taka trochę wyprawa  z jednej strony wolałabym all by nie martwić sie o jedzeniei picie, leżaki z parasolem na plaży, a z drugiej strony to ograniczenie do jednej plaży, jednej restauracji itp. ajesli już gdzies sie wybierzemy to wiadomo że i tak koszty dojdą. Normalnie dylematy
 z jednej strony wolałabym all by nie martwić sie o jedzeniei picie, leżaki z parasolem na plaży, a z drugiej strony to ograniczenie do jednej plaży, jednej restauracji itp. ajesli już gdzies sie wybierzemy to wiadomo że i tak koszty dojdą. Normalnie dylematy 
 jedzenie w sezonie tanie, Grecja leży w UE więc jest łatwiej się poruszać, czyli same plusy
 jedzenie w sezonie tanie, Grecja leży w UE więc jest łatwiej się poruszać, czyli same plusy ..przemyśl na spokojnie, pooglądaj i na pewno sensownie wybierzesz; my będziemy na Krecie - rejion Chania w maju 24-31, bo wtedy znośne temperatury, potem jest za gorąco; wiem, że Agata z Holandii wybiera się w ten sam rejon początkiem czerwca; sierpień też będzie niezły i oferta cenowa lepsza
..przemyśl na spokojnie, pooglądaj i na pewno sensownie wybierzesz; my będziemy na Krecie - rejion Chania w maju 24-31, bo wtedy znośne temperatury, potem jest za gorąco; wiem, że Agata z Holandii wybiera się w ten sam rejon początkiem czerwca; sierpień też będzie niezły i oferta cenowa lepsza

A kto do Kubusiowa przyjedzie?
 A kto do Kubusiowa przyjedzie?