Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem » Edycja postu

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Madziarzeszow 06:59, 13 wrz 2013

Piękny red baron , przykrywasz go na zimę?
ana_art 07:00, 13 wrz 2013

Zielona napisał(a)

Witaj, Marzenko. Właśnie Małżon pyta, ile kosztuje taki projekt. Na razie udaję, że nas stać Może Go namówię. A czy Ty też korzystałaś z podpowiedzi samej Szefowej?
Odpowiem za Madżen , jej projekt robiła inna osoba, to było w erze przedogrodowiskowej
ana_art 07:04, 13 wrz 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Piękny red baron , przykrywasz go na zimę?
jak nne trawy podsypuje troszkę wyżej korą.
fotka z grudnia
Madziarzeszow 07:07, 13 wrz 2013

Dzięki Aniu za odpowiedź , ja rozplenicę zieloną liśćmi i włókniną okrywałam na zimę , a brązową w domu przetrzymałam . Różne upodobania mają
ana_art 08:00, 13 wrz 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Dzięki Aniu za odpowiedź , ja rozplenicę zieloną liśćmi i włókniną okrywałam na zimę , a brązową w domu przetrzymałam . Różne upodobania mają
brązowe nie zimują, dziewczyny próbowały je przetrzymać w garażu ale się nie udało. Reszte traw czyli miskanty, rozplenice, zebrinusy, giraffe związuję sznurkiem w chochoł, podsypuję korą i sobie tak czekają do wiosny
martaibartek 08:12, 13 wrz 2013

Ana ja do ciebie z takim pytaniem: kupiłam Gracillimus, mam vanilki chciałabym skomponować je razem i teraz: trawy za hortensją dadzą radę? będzie je widać? dziękuję

miłego dnia!
atena35 08:22, 13 wrz 2013

ana_art napisał(a)
jak nne trawy podsypuje troszkę wyżej korą.
fotka z grudnia

Czy to zdjęcie mogę potraktować jak instruktaż do zimowania hortensji???
Chodzi mi o to, czy oskubałaś liście, czy same spadły?
ana_art 09:05, 13 wrz 2013

martaibartek napisał(a)
Ana ja do ciebie z takim pytaniem: kupiłam Gracillimus, mam vanilki chciałabym skomponować je razem i teraz: trawy za hortensją dadzą radę? będzie je widać? dziękuję

miłego dnia!
gracilimus jest dość wysoki, po jakimś czasie, u mnie rośnie razem z hortkami, ale czy go widać? Zrobiłam specjalnie dla Ciebie foty. w tym narożniku mam dwa gracilimusy po obu stronach świerka, o ile z boku widać go to już jak patrzysz od przodu to póki co widać go marnie. Jak spojżysz na zdjęcie to po prawej za tą drugą hortensją (która wyleci) jest drugi gracek troszkę wyższy ale że ta hortka jest rozlazła i wysoka to ledwo go widać

nie wiem jak będzie w przyszlym roku bo np gacilimusy przy domu mają około 170cm, więc byloby je widać zza vanilek
ana_art 09:09, 13 wrz 2013

atena35 napisał(a)

Czy to zdjęcie mogę potraktować jak instruktaż do zimowania hortensji???
Chodzi mi o to, czy oskubałaś liście, czy same spadły?
liście same spadają, niech no tylko zimniej się zrobi
AlKa 10:40, 13 wrz 2013

ana_art napisał(a)

Ana a te trawy co rosną przed baronem, przezimowały, bo ja chyba takie że chyba takie mam?