Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyznaczyć rabate

Pomóżcie wyznaczyć rabate

Hanka83 06:59, 26 kwi 2016

Witam was wszystkich.Już wcześniej prosiłam Was o pomoc w w zaprojektowaniu rabaty przed domem. Teraz doszłam jednak do wniosku po szerokiej lekturze waszych ogrodów i wskazówek w projektowaniu ogrodów, że kształt moich rabat (są faliste) nie pasuje do kształtu podjazdu. Jest on załamany prostą linia w 3 miejscach. Czyli linia falista odpada, rabaty powinny mieć linie proste. No i nie mam pojęcia jak to teraz poprowadzić. Chciałam mieć rabaty wzdłuż podjazdu i pod oknem. Macie jakieś pomysły?
Gardenarium 07:05, 26 kwi 2016

Ulica na dole, a furtka na górze? To skąd się wchodzi do ogrodu? Od sąsiada? A gdzie wejście do domu? Dziwna ta mapka, zupełnie niezrozumiałą dla mnie, chociaż chciałam pomóc.

Instagram Ogrodowiska
Hanka83 07:54, 26 kwi 2016

Dzięki Danusia, staram się jak mogę, a teraz? Na razie chce się zająć tym co jest zarysowane na czerwono
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies