Kaliope
00:32, 17 maj 2011
Bardzo dziękuję, spróbowałam wprowadzić poprawki. I oto efekt. Wytyczyłam mniej więcej linię trawnika, nie wiem czy to OK. Wydaje mi się, ze lewa strona jest za ciężka w stosunku do prawej, ale może na początek lepiej nie przesadzić?
Dodałam świerki po lewej, ale biorąc pod uwagę, że tam jest 19 m to cztery to raczej za mało. Ja nie chcę gęstego żywopłotu, raczej coś takiego co było w Ogrodzie kolorowym, kompozycja z różnych iglaków. Danusiu co tam stanowi tło dla klonu? Tuje jakieś i co jeszcze?
Choina kanadyjska z tego co czytam to nie lubi słońca, a na razie będzie plaża, więc jej nie umieszczałam.
Czy te rabaty w całości powinny być ściółkowane korą, czy częściowo kamyczkami?
Rzućcie okiem czy jest lepiej, może przesadzam z różnorodnością roślin na początek?
Pozdrowienia nocne
Dodałam świerki po lewej, ale biorąc pod uwagę, że tam jest 19 m to cztery to raczej za mało. Ja nie chcę gęstego żywopłotu, raczej coś takiego co było w Ogrodzie kolorowym, kompozycja z różnych iglaków. Danusiu co tam stanowi tło dla klonu? Tuje jakieś i co jeszcze?
Choina kanadyjska z tego co czytam to nie lubi słońca, a na razie będzie plaża, więc jej nie umieszczałam.
Czy te rabaty w całości powinny być ściółkowane korą, czy częściowo kamyczkami?
Rzućcie okiem czy jest lepiej, może przesadzam z różnorodnością roślin na początek?

Pozdrowienia nocne