Aniu wierz mi - ja też Wczoraj tak się migałam od tego prasowania, że ostatecznie wyprasowałam dziecku rzeczy na dziś do szkoły i sobie bluzeczkę - a to i tak tylko dlatego, że była wizja braku prądu przez tę wichurę
Aniu no co Ty...Twoje kostki cały czas mi po głowie łażą. Ostatnio nawet próbując jakoś je przypiąć do mojego ogrodu coś takiego oglądałam: " target="_blank" rel="nofollow">https://pl.pinterest.com/pin/301952350008694081/
Pewnie masz ten sam dylemat drzewny, co i ja?
Ostatnio nawet myślałam, żeby wszystkie rosnące już brzozy przełożyc na placyk do tyłu a na front kupić graby....Tylko, że brzozy też mi się podobają...Ot, ma baba wybór....
A jak tam Wasze ogrody przyżyły wichurę. Albo u Was spokojnie albo sprzątacie - bo prawie nic nie widać....
Ja mam nową architekurę na ogrodzie
a ca za tym idzie - takie zmiany:
Ucierpiały tez 2 serby (1 zmiażdżony totalnie , drugi obdrapany i przekrzywiony) i 1 brzoza - delikatnie. W trawniku jest dziura - mam nadzieję, ze akurat tak gdzie będzie nowa rabata ...i mam całe mnóstwo gałązek rozchodników do ukorzenienia
Zastanawiam sie...
Prawdopodobnie jutro podjadę do pana, który ma graby...zobaczę je i zdecyduję. Właśnie za bardzo takiego formalizmu nie chcę...,pan ma zwykłe graby, tylko je formuje...Może nie bedą takie bardzo formalne.(ale bełkoczę)
Brzozy dają mi te bardzo pożądaną nutkę romantyzmu - jeżeli wiesz o co mi chodzi...
Na tyle na pewno nie dam grabów. Myślałm o grujeczniku jako pojedynczym akcencie na środkowej rabacie. Obok (na placyku) rosna jeszcze 3 miłorzęby, nie chce ich wywalać....pasowałyby kolorem A może na placyk i brzozy i miłorzęby????
Nieźle u Ciebie fruwało. Dobrze ze nikomu nic się nie stało.
U mnie tak samo bylo, nosa z domu nie wystawiłam. Tylko przez okno patrzyłam co fruwa po ogrodzie i modliłam się żeby mocowanie do trampoliny wytrzymało.
Jak na razie to niewielkie straty. Połamana kula bukszpanowa i naruszone nowo posadzone cisy.
Plany piękne, podglądam dyskusje i nawet wiem o co chodzi
Juz mi się podoba