Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole » Edycja postu

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 09:05, 11 paź 2016

Dziewczyny dziękuj zbiorowo za wpisy, troszkę mnie nie było, ale to ze względów nie tylko ogrodowychjuż odpisuję
AniMa 09:15, 11 paź 2016

ren133 napisał(a)

A miałabyś inne miejsce na nie?

Reniu miejsca na doorenbosy nie mam, dlatego zależy mi aby je zostawić i sensownie połączyć, albo, jeżeli przesadzać, to na froncie.....w ostatecznośći trawnik jeszcze duży zostawiony

kasia_w napisał(a)
Ależ się narobiłaś, i to w takim zimnie. Ale gratuluję Piękne z Was dziewczyny Czekam na zdjęcia

Na zimnie i w deszczu, ale jakoś sie uchowałam przed katarem Dziękuję za dziewczyny

Makusia napisał(a)
Aniu- czekam z niecierpliwością na zdjęcia brzóz

No Dziewczyno- kawał roboty za Tobą! Jak Wy to robicie? Motorki w d...macie? czy doba dłuższa u Was?

Juz juz za chwile zdjęcia dam. A Ty wiesz jak mnie po domu nosiło, jak lało i nie mogłam wyjść w moich kaloszkach i pelerynce gajowego na ogród????

aga_pe napisał(a)

o...taki 4 metrowy by mi się przydał. Tylko jak ja to przewiozę? W osobówkę nie wejdzie. Trza pożyczyć busa

Aga, wejdzie - bagażnik otwarty, siedzenia złożone...za taką cenę mogę osobówkę czyścić codziennie...a i jechałam boczną trasą....

Rumianka napisał(a)
Mam na drzwiach takie serducho, jak Twój avatarek... Witaj

Witaj Eliso w moich progach. Śliczny twój wianek - też ostatnio zakupiłam kolejny podkład serca - ale to na 1 Listopada....

Madzenka napisał(a)
Czekam na foty coby podyskutiwać o nasadzeniach. Pokaz bonzaja bo mam watpliwisci

Już za chwilę pokazuję...Do pracy wróciłam, to mam czas na to

kasja83 napisał(a)
Hej pracusiu.Pogoda wątpliwa, a Ty nie próżnujesz..brawo!

Zgadza się, barki bolą mnie od soboty jeszcze dzisiaj, ale jak fajnie, że "ramy" z tyłu są

makadamia napisał(a)

To chyba i ja zastosuję tą metodę, bo mi nic nie wschodzi

Asiu ale teraz zaczynam modły o słoneczko Lubię melancholijne dni, ale góra 2-3 z rzędu a nie drugi tydzień!!!!
AniMa 09:20, 11 paź 2016

No to teraz od początku (wybaczcie za zdjęcia ale komórka i pogoda robia swoje):
sobota - załadowaliśmy 12 serbów, 2 koreanki, 3 miłorzęby i 6 bukszpanów (5 stożków i kulka) Tyle się zmieściło.... Już tęsknię,a by tam wrócić:

AniMa 09:23, 11 paź 2016

Serby posadzone od strony 2 sąsiadów, brakuje mi jeszcze od strony sadu- nie zmieściły się... tam gdzie widać luki - rosną albo inne odmiany albo brzozy - nie chciałam jednolitych ram...będzie kolorowy akcent - niestety na razie różnica wysokości spora....

AniMa 09:24, 11 paź 2016

Miłorzęby - cudnie przebarwione i w super cenie 10 zł sztuka...Wysokość ok. 1,7-2,0
aga_pe 09:25, 11 paź 2016

Ania, a jeszcze jedziesz w tym sezonie do Wiesia?
Nett 09:27, 11 paź 2016

O rany, jakie piękne serby. Super! A cena miłorzębów jaka piękna. Jak ja bym chciała mieć taką szkółkę w okolicy. U mnie ceny powalają.
AniMa 09:27, 11 paź 2016

No i bukszpany - jeszcze nie wygląda to pięknie, ale oczami wyobraźni....

od frontu pod oknem kuchni (brakuje kilku kulek i lizaka, ale będą jeszcze w tym roku)
- tego stożka muszę poczochrać, aby się ładniej prezentował
Nett 09:28, 11 paź 2016

Śliczności
AniMa 09:29, 11 paź 2016

No i brzozy od frontu (od niebieskiego domku):

nie wiem, czy zdjęcie liści wyraźne...

w tle moje kwitnące miskanty...