Moje córy obstawiają się tym i tym. Ale ja tez lubię przy kominku, przytłumione światło, jakiś olejek do kąpieli. Mmmm. I nie jest to drogie rozwiązanie, więc jak ktoś ma ochotę na kominek gdzieś -sypialnia, łazienka, salon czy nawet taras, a nie może sobie pozwolić na tradycyjny, to polecam.
Montuje się go na normalnym stelażu do regipsu. Koleżanka zrobiła sobie w sypialni. Nad nim może spokojnie wisieć telewizor, bo się nie nagrzewa jak tradycyjny.
Ciepła daje tylko troszkę, ale fakt, że ogień bardziej symboliczny, dla nastroju, a nie do grzania.
U kolegi do tradycyjnego kominka włożyli taki wkład od bio i też palą
Anetko, pytanie moje umknęło. Jesteś na jakimś wnętrzarskim forum?
Potrzebuję inspiracji. Muszę dom odmłodzić
A twoja łazienka super. Druga też w podobnym stylu? Biel i ciepły brąz?
Dziękuję Danusiu. Mam nadzieję, ze będzie juz bardziej z górki niż pod górkę. Oj, chyba w przypadku Twojej osoby to nie najlepsze porównanie . Ty chyba wolisz górki
Hi, hi zobaczymy. Bardzo bym chciała żeby się udało. Ale wiesz, że roślinki w pierwszym roku są tycie, więc myślę, że dopiero w 2018 będzie spektakl. Oby!
Mirellko bardzo dziękuję za odwiedziny. Cieszę się, że kolejna osoba z doświadczeniem zagląda, bo na pewno dobrze doradzisz w potrzebie. Zapraszam do dzielenia się opinią. Każdą!