Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 20:06, 05 mar 2017

Katkak napisał(a)
Kasia to mi próżność połechtałaś . Twój trzepak to pan pikuś w porównaniu do szop moich sąsiadów . Jedną nawet udało mi się trochę polubić . Innego wyjścia zresztą nie mam .

Nie przesadzaj - super te szopy zrobiłaś - te okiennice bija na głowę
13:27, 06 mar 2017
obejrzałam wiosnę ...i wietrzenie pierzaków ) dobre

dywagacje kolorowe ..nie pomoge ...bo cała zimę patrzyłam na moje skrzynie i marzył mi sie wsciekły limonkowy kolor ...żeby wybijał z burości ...ale czy latem on sie sprawdzi tez ? ....jak mnie pokusi to przemaluje
Milka 15:42, 06 mar 2017

Ale ostro działasz! fajny kącik na kawę wypatrzyłam a wiosna juz pełną gębą
tez mam trzepak, na wprost domu, bo lubie na nim duże rzeczy wieszać i posciel wietrzyć ale namawiam męża aby go przeniósł, niestety na razie nie chce, tak kiedyś wymyśliłam i mam za swoje
abiko 15:45, 06 mar 2017

Kasia a tym pierzakom to nie zimno jeszcze na zewnątrz?
wpadnij proszę do mnie, może spojrzysz swoim fachowym okiem - nie drwie bynajmniej na ten podział
ogrodula 16:49, 06 mar 2017

Cześć Twój wątek wpadł mi w oko 3 lata temu jako pierwszy spodobała mi się ta tajemniczość ogrodu. Czytałam jak kleiłaś lustro potem chodziłam po ogrodzie i myślałam gdzie umieścić lustro .Swojego pierzaka jeszcze nie wietrze za zimno i dzikie koty się kręcą.Będę do Ciebie zaglądać Pozdrawiam.
Katkak 16:59, 06 mar 2017

Kasia z tych nasionek od Abiko wyrosną takie malutkie, drobne, urocze kwiateczki .
kasiek 20:15, 06 mar 2017

eee_taam napisał(a)
obejrzałam wiosnę ...i wietrzenie pierzaków ) dobre

dywagacje kolorowe ..nie pomoge ...bo cała zimę patrzyłam na moje skrzynie i marzył mi sie wsciekły limonkowy kolor ...żeby wybijał z burości ...ale czy latem on sie sprawdzi tez ? ....jak mnie pokusi to przemaluje

No i to lubię - mozliwość zmian Ja tez ma 2 kubełki farby - zobaczę który kolor lepszy Co do limonki to tez bardzo ją lubię, choć postawiłam na miete bo ładniej harmonizuje sie z zielenią naturalną. Bardzo mam też dużo białych dodatków, tak mnie naszło, ale na jak długo? Znając mnie?
kasiek 20:17, 06 mar 2017

Milka napisał(a)
Ale ostro działasz! fajny kącik na kawę wypatrzyłam a wiosna juz pełną gębą
tez mam trzepak, na wprost domu, bo lubie na nim duże rzeczy wieszać i posciel wietrzyć ale namawiam męża aby go przeniósł, niestety na razie nie chce, tak kiedyś wymyśliłam i mam za swoje

No to mam tak samo, mój go broni bo praktyczny i koniec - nie będę wojować, udam że nie widze
Kącik na kawę nabiera kolorów, jest blisko domu w przeciwieństwie do altany. I rano przed praca znów moge sobie posiedzieć na ogródku
kasiek 20:20, 06 mar 2017

abiko napisał(a)
Kasia a tym pierzakom to nie zimno jeszcze na zewnątrz?
wpadnij proszę do mnie, może spojrzysz swoim fachowym okiem - nie drwie bynajmniej na ten podział

Zaraz zerknę A czy pierzakom zimno? Nie zastanawiam się nad tym - drą się jak próbujemy je łapać, ćwierkają niesamowicie a w domu robiły taki syf, że dzieci by na sterydach znów musiały być. Jednym słowem albo dzieci albo one - zgadnij co wybieram ? Zresztą sąsiad (ogrodnik ) ma papugi całą zimę na ogrodzie i bez problemu zimują
kasiek 20:25, 06 mar 2017

ogrodula napisał(a)
Cześć Twój wątek wpadł mi w oko 3 lata temu jako pierwszy spodobała mi się ta tajemniczość ogrodu. Czytałam jak kleiłaś lustro potem chodziłam po ogrodzie i myślałam gdzie umieścić lustro .Swojego pierzaka jeszcze nie wietrze za zimno i dzikie koty się kręcą.Będę do Ciebie zaglądać Pozdrawiam.

Ojej - faktycznie wiesz wszystko Ciesze się że lektura ciekawa, mam straszne adhd artystyczne i lubie jak łapki tworzą coś nowego... jak już nie mam co to... zmieniam i od nowa Witam i zapraszam - Ciebie z pierzakiem