Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 17:24, 19 sie 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pozachwycałam się fotkami, poczytałam o chorobach, taki rok trudny nie poradzisz, ciężki sezon przekłada się niestety na kondycję roślin i choć nam się wydaje, że powinno być ok to jednak bardziej podatne na choroby są

Nie poradze i dzięki odpoczynkowi nawet sie tym juz nie przejmuje
Czasem dobrze jest zostawić świat za sobą..
Widoki natury pozostawiają głęboki zachwyt... Odpoczywaja oczy, odpoczywa dusza... I nie ważne gdzie... wazne by sie oderwać od problemów życia codziennego.

kasiek 17:28, 19 sie 2018

Oczko powiększasz Da się tam jeszcze zmieścić kosiarką?
Nie wiem jak planujesz, ale ja bym tylko muł wybrała i nową folię na tej starej ułożyła, byłoby bezpieczniej trochę....tak mi się wydajeStrefa przybrzeżna potrzebna szczególnie zwierzynie ależ będą ptasie kąpiele
Rabata z perukowcem po zmianach całkiem nieźle wygląda, tyle , że się kolory wiodące zmienią na chłodniejsze, będzie inaczej, ale może równie ciekawie

Nie wiem czy się da zmieścić kosiarką bo nie będzie potrzebna - zamówiłam drewniany mostek - będzie w najwęższym przejsciu
Folia na folie będzie oczywiście - tylko tam gdzie powiększam będzie nowa. Az się boję ile mułu będzie...

Rabata z perukowcem troche się oziębiła ale wyszło to na dobre bo cyprys pienie komponuje sie z sosną himalajską

Glediczia jeszcze malutka ale liczę na spore drzewo które zasłoni ściany domu...
sylwia_slomc... 17:29, 19 sie 2018

kasiek napisał(a)

Nie poradze i dzięki odpoczynkowi nawet sie tym juz nie przejmuje
Czasem dobrze jest zostawić świat za sobą..
Widoki natury pozostawiają głęboki zachwyt... Odpoczywaja oczy, odpoczywa dusza... I nie ważne gdzie... wazne by sie oderwać od problemów życia codziennego.

To prawda Starszy dzisiaj Rysy zdobywał Zazdroszczę Mu braku lęku wysokości też bym chciała bo góry kocham, ale na szczyty nie dam radyMiałam dość już jak w necie widziałam jak podejście wygląda, ale na fotki czekam jak na szpilkach, przyjedzie to pokaże
sylwia_slomc... 17:31, 19 sie 2018

kasiek napisał(a)

Nie wiem czy się da zmieścić kosiarką bo nie będzie potrzebna - zamówiłam drewniany mostek - będzie w najwęższym przejsciu
Folia na folie będzie oczywiście - tylko tam gdzie powiększam będzie nowa. Az się boję ile mułu będzie...

Rabata z perukowcem troche się oziębiła ale wyszło to na dobre bo cyprys pienie komponuje sie z sosną himalajską

Glediczia jeszcze malutka ale liczę na spore drzewo które zasłoni ściany domu...

A to tam ten planowany mostek ma iść, bo myślałam wcześniej, że do lasku tam gdzie ta kładka.
kasiek 17:32, 19 sie 2018

Mala_Mi napisał(a)

Przydałaś się? Jesteś dobrym duchem tego forum

Tym razem roboty bedą natychmiast, do zimy nie będę czekać bo nie ma tego dużo w zasadzie...
Drugi etap to półka, za 2 dni kopie powiększenie dna... W tydzień powinnam skończyć
kasiek 17:36, 19 sie 2018

To prawda Starszy dzisiaj Rysy zdobywał Zazdroszczę Mu braku lęku wysokości też bym chciała bo góry kocham, ale na szczyty nie dam radyMiałam dość już jak w necie widziałam jak podejście wygląda, ale na fotki czekam jak na szpilkach, przyjedzie to pokaże

O... jak super U nas jakoś góry nie przeszły (szkoda, ale my z W. nie jesteśmy pasjonatami gór) za to nurkowanie a jakże

Jeździmy póki zdrowie i siły mamy, a jest go z roku coraz mniej....
kasiek 17:39, 19 sie 2018

A to tam ten planowany mostek ma iść, bo myślałam wcześniej, że do lasku tam gdzie ta kładka.

Tam będzie kładka, teraz jak jest ozdobna bramka to mostek nie może byc rzucający się w oczy. Kładkę już widziałam, ale dawkuje W. doznania, zwłaszcza w trakcie wydatków wakacyjnych
kasiek 17:42, 19 sie 2018

Mieczyki z Biedry - każdy inny i nie taki jak na fotce ale ładne
kasiek 17:46, 19 sie 2018

I ostatnie widoczki...
kasiek 17:49, 19 sie 2018