Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Milka 18:16, 21 sty 2019

kasiek napisał(a)

Irciu - żeby tworzyć trzeba mieć z czego
Liczby bardzo do mnie przemawiają, wyzwalają we mnie silną i skuteczną dedukcję. Na co dzień jestem bardzo zrównoważonym i opanowanym człowiekiem, ale gdzieś tam w środku pali się iskra, którą czasem uwalniam i wychodzę poza ramy standardowego myślenia. Wtedy moja artystyczna część pokazuje, jak duże we mnie tkwią pokłady wrażliwości i pasji. Najtrudniejsze jest to, by te dwie siły pogodzić i prowadzić spokojne życie

Irciu - odległość nie ma znaczenia - całe narzeczeństwo spędziłam z kochaną osobą w odległości ponad 500 km od siebie

Po nagraniach zapraszam - np w maju
Wszystkie prace prezentuje na stronie, nie wstydzę się żadnej, choć niektóre to niewypały. Ale kto nie próbuje niewiele osiągnie, a żeby zrealizować marzenia, trzeba sięgać wyżej niż niebo

Pięknie napisane, szczerze, od serca i spontanicznie
Naprawdę jesteś wyjątkowa
Kiedyś i ja miałam potencjał, teraz jak podziwiam, takie osoby, jak Ty, coś tam ruszam
Ale cieszy mnie ogromnie, że takie osoby sa i jak życie pozwoli, to i u Ciebie i u mnieja nie mogę nic obiecywać.
kasiek 18:29, 21 sty 2019

Milka napisał(a)

Pięknie napisane, szczerze, od serca i spontanicznie
Naprawdę jesteś wyjątkowa
Kiedyś i ja miałam potencjał, teraz jak podziwiam, takie osoby, jak Ty, coś tam ruszam
Ale cieszy mnie ogromnie, że takie osoby sa i jak życie pozwoli, to i u Ciebie i u mnieja nie mogę nic obiecywać.

Nikt z nas nie może niczego obiecywać, życie kocha zmienność i lubi szybkie zwroty akcji.
Mam nadzieję - że tak jak i Ty - będę kiedyś inspiracją dla innych - nie dla mojej pychy - znam swoją wartość - ale kiedy budzę iskry radości u innych, to tak jakbym dawała światu nowe życie (no i to jest ta bardziej wrażliwa część mojej duszy )
AgnieszkaW 18:45, 21 sty 2019

Kasiu, jesteś wielka z tym tworzeniem rzeczy pięknych niemal "z niczego". Podziwiam Cię nieustannie
Katkak 20:21, 21 sty 2019

Dziewczyny są niesamowite - duma w pełni uzasadniona . Mój Fifi nigdy nie lubił malować. Iga natomiast lubi, ale póki co są to głównie radosne abstrakcje - lubi malować farbami. Najbardziej niesamowite jest jednak to, że świetnie dobiera kolory i nigdy nie nabrudzi tymi farbami . A tak z innej beki - Kasiunia, możesz mi ukorzenić tą zielono-białą zielistkę? Ta roślina ma duże właściwości zdrowotne. Podobno pochłania nawet szkodliwe promieniowanie, czy coś tam i powinna stać w miejscach gdzie są urządzenia elekrtroniczne, typu telewizor, komputer, itp. Ja mam całą zieloną, jak chcesz to też Ci ukorzenię. One bardzo łatwo i szybko się ukorzeniają.

Cudne te marokańskie inspiracje
Agania 21:33, 21 sty 2019

kasiek napisał(a)

Mam nadzieje że z efekt będzie proporcjonalny do nakładu pracy
Dzis kolejne itongi kupione, czekam na wiosnę z budową A i jeszcze stolik będzie w mozaice

Stolik też sama wykonasz...Ja dzisiaj kupiłam nowy komplecie do ogrodu
też z mozaiką...pasującą do mojego ogrodu

Piękny ten pies i pisanki...same artystki w całej rodzince
kasiek 17:29, 22 sty 2019

Katkak napisał(a)
Dziewczyny są niesamowite - duma w pełni uzasadniona . Mój Fifi nigdy nie lubił malować. Iga natomiast lubi, ale póki co są to głównie radosne abstrakcje - lubi malować farbami. Najbardziej niesamowite jest jednak to, że świetnie dobiera kolory i nigdy nie nabrudzi tymi farbami . A tak z innej beki - Kasiunia, możesz mi ukorzenić tą zielono-białą zielistkę? Ta roślina ma duże właściwości zdrowotne. Podobno pochłania nawet szkodliwe promieniowanie, czy coś tam i powinna stać w miejscach gdzie są urządzenia elekrtroniczne, typu telewizor, komputer, itp. Ja mam całą zieloną, jak chcesz to też Ci ukorzenię. One bardzo łatwo i szybko się ukorzeniają.

Cudne te marokańskie inspiracje

Brawo dla Igusi, a Fifi to mistrz komputera
Kasiunia - ile chcesz - u mnie rozmnaża sie w szalonym tempie
kasiek 17:30, 22 sty 2019

Agania napisał(a)

Stolik też sama wykonasz...Ja dzisiaj kupiłam nowy komplecie do ogrodu
też z mozaiką...pasującą do mojego ogrodu

Piękny ten pies i pisanki...same artystki w całej rodzince

Kochana - dzięki za namiary na krzesełka Już zamawiam dzięki Tobie, a stolikiem sie pobawię Twój tez cudowny - zreszta pod wrazeniem Twojego wyboru ja wziełam swój
kasiek 17:31, 22 sty 2019

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, jesteś wielka z tym tworzeniem rzeczy pięknych niemal "z niczego". Podziwiam Cię nieustannie

Trochę fantazji i cierpliwosci - ale nie we wszystkim tak mam
Katkak 17:31, 22 sty 2019

kasiek napisał(a)

Brawo dla Igusi, a Fifi to mistrz komputera
Kasiunia - ile chcesz - u mnie rozmnaża sie w szalonym tempie

teraz ma szlaban na wszystko co ma ekran poza telewizorem w dawkach . To bomba, z góry dziękuję .
mira 17:38, 22 sty 2019

Kasiu nadrobiłam u Ciebie i pooglądałam wszelkie wydarzenia. Oj dzieje się dzieje i działo. Zima w pełni a Ty masz tyle radości i zajęć i to jest fajne.

pozdrawiam serdecznie