Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 16:36, 03 mar 2019

Zdecydowałam się na rozbielony beż konstrukcji - mam nadzieję że wyjdzie tak dobrze jak środek
kasiek 16:40, 03 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dzięki Dzięki Tobie ta cała przygodaFajnie było choć bardzo pracowicie, pamiątka będzie, namacalna też

Pamiątka, wspomnienia i wspaniała niezapomniana przygoda Towarzystwo odegrało tu dużą rolę - wszystko było wspaniale zorganizowane, ale tak przypuszczałam - w końcu trochę się znamy
Zmiana tego kącika wyszła całkowicie spontanicznie - nie szykowałam się na nią i prosze jak wyszła

kasiek 16:43, 03 mar 2019

kasiek 16:46, 03 mar 2019

Trzepak w tym kolorze nie rzuca się tak bardzo w oczy jak był brązowy - przynajmniej moim zdaniem A z bliska to naprawdę ładny kolor - zielony młotkowy - czyli taki niejednorodny, metaliczny...

Choć oczywiście ozdobą nie będzie nigdy Tu nowa linia kostki ułozona.
kasiek 16:50, 03 mar 2019

Oczar jeszcze kwitnie, choć słabo w tym roku (pewnie się obraził że go przesadziłam )

Froncik byłby smutaśny bez tych energetycznych dodatków
kasiek 16:54, 03 mar 2019

I na koniec oczko - woda ma w sobie jakiś magnetyzm Pomyśleć że nawet oczko pół roku temu wymieniłam (tzn folię i powiększyłam nieckę)

Jest dobrze, jestem spokojna Do wtorku
sylwia_slomc... 18:24, 03 mar 2019

Mam pewien pomysł na zakamuflowanie tego trzepaka, ale nie wiem na ile jest używany jeszcze do zabaw, a na ile tylko do trzepania dywaników?

A co mi tam najwyzej nie skorzystasz
Można by w środku górnego piętra zamocować (z możliwością łatwego zdejmowania) coś ala okienko, w tym okienku powiesić jakiś fajny kwietnik z roślinkami, a po bokach podwiązać na tasiemkach takie długie woale udające zasłonki( coś jak u Kondzia w altanie, albo u Iwonki. Generalnie stworzyłoby się okienki z widokiem na roślinki w ogrodzie, a boczne nogi trzepaka ukryły by się w tych woalach podwiązanych do nich.....nie wiem czy rozumiesz mnie o co chodzi? Można by też zamiast kwiatuszka wieszać podwiesić skrzyneczkę na dolnej poprzeczce i w niej rośliny, korespondowałyby troszkę z warzywnikiem.
Co myślisz? Już nie mówię, żeby do programu, ale tak na codzień dla siebie. W zależności od uzytych materiałów nawiązać albo do warzywnika, albo do altany w Japońcu.

Korespondować by mogło stylem z przejściem w lustrze

Cos takiego tylko nie na ścianie
https://pl.pinterest.com/pin/600738037771277486/
https://pl.pinterest.com/pin/511369732659110158/

coś jak tu tylko u Ciebie zamiast desek woale?
https://pl.pinterest.com/pin/377598749997252141/
kasiek 20:09, 03 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Mam pewien pomysł na zakamuflowanie tego trzepaka, ale nie wiem na ile jest używany jeszcze do zabaw, a na ile tylko do trzepania dywaników?

A co mi tam najwyzej nie skorzystasz
Można by w środku górnego piętra zamocować (z możliwością łatwego zdejmowania) coś ala okienko, w tym okienku powiesić jakiś fajny kwietnik z roślinkami, a po bokach podwiązać na tasiemkach takie długie woale udające zasłonki( coś jak u Kondzia w altanie, albo u Iwonki. Generalnie stworzyłoby się okienki z widokiem na roślinki w ogrodzie, a boczne nogi trzepaka ukryły by się w tych woalach podwiązanych do nich.....nie wiem czy rozumiesz mnie o co chodzi? Można by też zamiast kwiatuszka wieszać podwiesić skrzyneczkę na dolnej poprzeczce i w niej rośliny, korespondowałyby troszkę z warzywnikiem.
Co myślisz? Już nie mówię, żeby do programu, ale tak na codzień dla siebie. W zależności od uzytych materiałów nawiązać albo do warzywnika, albo do altany w Japońcu.

Korespondować by mogło stylem z przejściem w lustrze

Cos takiego tylko nie na ścianie

https://pl.pinterest.com/pin/600738037771277486/
https://pl.pinterest.com/pin/511369732659110158/

coś jak tu tylko u Ciebie zamiast desek woale?
https://pl.pinterest.com/pin/377598749997252141/

Dzięki - piekne inspiracje!
Na trzepak nie, bo intensywnie używany przez młodą i jej koleżanki, ale za to świetny pomysł na ścianę tą:

kasiek 20:11, 03 mar 2019

Ten widok mnie powala - dziś 3 marca 2019

I 5 marca 2018
sylwia_slomc... 20:28, 03 mar 2019

Daty chyba odwrotnie
Jak Młoda wyrośnie to zawsze możesz coś pokombinowac, a fajnie jak się inspirki przydadzą do czegoś