Kasiu widzę, że lato w Holandii już macie pełną gębą. Pokazywali Paryż, ludziska z krótkim rękawem chodzą. U nas temperatura ok. 10 ale dosyć duży wiatr i chłodny. Na południu Polski dużo cieplej. W nocy zapowiadają przymrozki
Byłam dzisiaj w Łazienkach wiosny nie widać, kaczki się ganiają pełno ich ale nie widzę młodzieży na razie zaloty kacze się odbywały. Ptactwa mnóstwo bo ludzie dokarmiają. Jak nigdy nie było dzisiaj wiewiórek.
Holandia bez tulipanów i kwiatów wiosennych to nie możliwe. Widok tulipanów podobny jak w Tatrach coś pięknego.
Samsungi telefony mają bardzo dobre aparaty dużo pikseli zależy który masz. Poprzednio miałam samsunga, ale z tych pierwszych nie za bardzo byłam zadowolona długo się ładował i szybko rozładowywał. Teraz mam Huawei tez nie za bardzo mi odpowiada foty nie wiem od czego to zależy raz ładne wychodzą raz prześwietlone w zależności chyba pod jakim kątem robione.
Jestem bardzo zadowolona z baterii Huawej trwała i bardzo szybko się ładuje więc to jest duży plus.
Kasiu życzę dużo słoneczka.
Chociaż tak jak pisała o Francji rolnicy tam narzekają, że to za wcześnie i brak deszczu wszystko znowu wyschnie a to dopiero luty.