Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » LeŚnicZaNka

LeŚnicZaNka

kasja83 07:59, 17 sie 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu no tak sama ukladalam ale to tylko 5 metrow haha ale rowno i gitara bo dobrze sie kosi a jak przypomne jak na bukszpanowej nie bylo obwodki z bukszpanow tylko kiedys wkopalismy taki plastik brazowy co wogole nie spelnialo zadnych oczekiwan takie gów.... bo trawa wyrastala na rabate i jak sie kosilo to musialam latac z nozyczkami na kolanach strata czasu a jeszcze jak ja mam świra na punkcie krotko scietej trawy i 3 razy w tygodniu kosze ją to byla meka pańska z tymi nozycami

To i tak szacun....ja nie ułożyłabym jednego. Męża muszę zapędzić.
Kasiolaaa 11:31, 17 sie 2017

Kasja moj emmm zeby chcial wtedy to robic to ja bym nie musiala a tak ja robilam bo doprosic sie nie moglam heh ale ogolnie to pomaga mi w ogrodzie
eVka 12:57, 17 sie 2017

Ooo widzę dobra dyskusja w sam raz dla mnie bo mam kilka dni na znalezienie rozwiązania obrzeży rabat. Czytam , czytam. Magleska masz ekobordy, ja bliska jestem temu rozwiązaniu ale makadamia pisze, że są nietrwaym rozwiązaniem bo kosiarka je łamie. Hm
ElzbietaFranka 23:47, 18 sie 2017

Witam Kasiu. Dawno u ciebie nie bylam. Cudowny ogrod, cudowne zdrowe przepiekne roze u ciebie i nie tylko. Hortensje tez piekne jaka to odmisna. Wszedzie tak czysciutko zadbane obejscie.

Mieszkasz rzeczywiscie w raju.

U mnie donice nie zrobione mimo zapedow moich.
Pokazalam przed chwila foty twojego ogrodu eMowi szczegolnie zaleźalo mi, aby obejrzal zadaszanie nad wejsciem. Jakbys mogla napisac jakiej grubosci sa te belki i co ile jaki rozstaw i zadaszenie to z pleksi bo jak sie wsciekne to sama zrobie, bo prosze juz od 2 lat i juz mieli fachowcy przyjechac robic, ale odmowil.
Em chce zrobic wszystko oszklone a mnie sie to nie podoba poza tym to kupę forsy kosztuje i tak przeciagamy line od 2 lat.

Jeszcze raz Kasiu pieknie maluch podobny do ciebie przynajmniej na focie z awatara.

ElzbietaFranka 23:51, 18 sie 2017

Teraz wszystko w internecie opisane mozna samemu zrobic aby miec narzady i troche pomyslunku. Ja tez obwodki robilam nie mowiac o podlodze ktora polozylam w domu.
Kasiolaaa 06:33, 19 sie 2017

Ela pozniej ci powiem jakie wymiary wiesz co to nie pleksa u sasiada jest pleksa i jak byl grad to dziory mu zrobil a u mnie jest poliweglan przez neta zamawialismy. Z tego co pamietam to zaplacilismy za trzy listki 1200 zl plus pare groszy przesylka belki kupowalismy w tartaku tez okolo 1000 zl wyszlo jak znajde metrowke to ci zmierze. Jesli chodzi o Hortensje to odmiana Phantom moja ulubiona jeszcze mam inne ps. Zapraszam czesciej
ElzbietaFranka 14:39, 19 sie 2017

Napisalam na pw, tak myslalam, ze to poliweglan ale skleroza nie mogla znalezc nazwy.

Aj wiesz jak to jest z ta czestotliwoscia wszedzie czlowiek chcislby byc i czasu nie starcza.

Chodzi mi tez o wymiary belek jak grybosc tych w pionie podpor.

Sami robiliscie to zadaszenie. Horty piekne nie mowiac o rozach ktore uwielbiam. Przed chwila padalo u nas i ide je otrzepac bo pod ciezarem sie pokladaja.
ElzbietaFranka 14:43, 19 sie 2017

Kasiu napisalas na moim watku do Kindzi spojrz odnosnie wyjazdow do ogrodniczek.
Kasiolaaa 14:01, 21 sie 2017

Kasiolaaa 14:02, 21 sie 2017

Tylko tyle bylo w biedronce