Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek

Mój ogródek

Anda 13:11, 30 paź 2017

Śnieg, o rany

Mnie na bóle głowy i pleców pomagają masaże u fizjoterapeuty. U mnie migreny i ból pleców powodują spięte mięśnie. Właśnie siedzenie przed komputerem tak męczy i z tego powodu zmieniłam pracę. Teraz tyle przed kompem nie muszę siedzieć
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 15:34, 30 paź 2017

ojej juz snieg wrrrr
az spojrzalam gdzie mieszkasz no ale nie wiem dalej
SlonecznyOgrod 20:24, 02 lis 2017

Śnieg ? O to chyba na wschodzie Polski zapowiadali.
No co ? To normalne przecież , pierwszy śnieg w październiku , często sie to zdarza nie tylko w górach.
Monia81 22:25, 04 lis 2017

Pati pozdrawiam i zdrówka życzę, dbaj o siebie kobitko buziam i ściskam
Zana 22:31, 04 lis 2017

Dopiero teraz doczytałam, że Cię tak zmogło. Dobrze, że już lepiej, ale z kręgosłupem nie ma żartów, trzeba uważać. Ciągle nam się wydaje, że mamy po naście lat i góry możemy przenosić, a tu klops. Współczuję.
Taka jestem mądra w doradzaniu, a sama dochodzę cały czas do siebie po tych moich wrześniowych taczkach z piachem. Ale mnie aż tak nie położyło. Kuruj się i niech będzie dobrze
Magleska 10:06, 02 gru 2017

Jak tam zdrówko ? Wyleczyłaś się ? ......macham
Radziu2013 18:54, 26 gru 2017

Patrycja, czekam z niecierpliwością aż się odezwiesz

Pozdrawiam
Aurelllia 12:57, 27 gru 2017

Pati Ty też śpisz zimowo ?
patrycja 16:05, 01 sty 2018

Kochani witajcie w Nowym Roku.

Zapadłam w sen zimowy tak naprawdę. Ze zdrowiem się polepszyło, masaże potrafią zdziałać cuda.
Jesień w ogrodzie należała do męża, róże dostały kopczyki, hortensje zostały przykryte liśćmi i nawet trawy powiązał. Trochę było przy tym marudzenia ale czego nie robi się z miłości.

Na wiosnę będzie sporo pracy, rabaty- przyznam się bez bicia- trochę zaniedbane ale do wiosny jeszcze czas, nabiorę chęci i wtedy będę działać.

Teraz idę do Was
Anda 16:52, 01 sty 2018

Całe szczęście że już lepiej
A do wiosny to mam nadzieję, że już aż tak dużo czasu nie zostało
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies