Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

sylwia_slomc... 21:20, 11 kwi 2018

U nas też sucho już bardzo, od dwóch dni podlewamy to co dopiero wsadzone. Fotki cudne
duju 21:20, 11 kwi 2018

.
duju 21:20, 11 kwi 2018

dana1s napisał(a)

Justysiu ja mam kilka odmian bergenii, bardzo je lubię . Te najzwyklejsze robią u mnie za obwódki rabat, są niezawodne
Przylaszczki już przekwitają, teraz jedno za drugim kwitnie i wszystko bardzo szybko się rozwija. Brakuje wody!
Niestety takie wątpliwe okazje do spotkań zdarzają się w każdej rodzinie...
dobrze, że dla równowagi macie co świętować . Zdrówka dla Solenizantów!
Będziesz miała ogrodzenie i to jest najważniejsze, osłonisz się od wiatru i czymś go obsadzisz . Będzie pięknie, zobaczysz!
Ja dzisiaj dostałam pokrzepiające wieści z urzędu, prawdopodobnie w przyszłym roku w marcu będzie już można zacząć budowę, teraz tylko trzymać kciuki i modlić się żeby tak się stało.
Buziaki!

Dana, takie wiadomości !!!! Trzymam bardzo kciuki i wierzę już następną wiosnę zaczniecie z budową !!! jUŻ ZA DŁUGO CZEKACIE...
Mam nadzieję, że będzie pięknie. U mnie wczoraj byłą burza, wiec dziś buchnęło zielenią. Ja kiepsko na słonko, bo od paru lat na dłoniach wychodzi mi uczulenie i bardzo swędzi, więc pora na alergologa.

Buziaki i pozdrawiam serdecznie !!!! A motyl piękny.
Basilikum 21:24, 11 kwi 2018

ale super wiesci z urzedu kciukow nie trzymaj modlitwa wystarczy a wolne rece do roboty w ogrodzie sie przydadza

Przestudiowalam wszystkie fotki
BasiaLT 21:44, 11 kwi 2018

Milka napisał(a)
Ale cudny kwiat w makro_
U mnie za murem sąsiadka zaczęła chrust, susz i trawy wypalać, sama jedna, teren ogromny, jak zaczęło płonąć i dymić, to mnie strach obleciał, druga wypadła i na nią się wydarła i strażą postraszyła, ganiała z wiadrem i to gasiła, powiem że ludzie nie myślą, moment i nieszczęście, macham Danusiu

No właśnie... a tyle się przecież mówi żeby nie wypalać traw a ludzie swoje. Danulku zdjęcia jak zwykle cudowne.
dana1s 19:23, 12 kwi 2018

asiak napisał(a)

Tak wiem, cierpliwie czekam

Ja też ćwiczę cierpliwość w czekaniu na budowę domu
Myślę, że wiosna do Ciebie dotrze znacznie szybciej

dana1s 19:25, 12 kwi 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
U nas też sucho już bardzo, od dwóch dni podlewamy to co dopiero wsadzone. Fotki cudne

Sylwuś jest jak na pustyni. Też dzisiaj biegałam z konewką. Aż mam ręce do ziemi...

AgnieszkaW 19:28, 12 kwi 2018

Przybiegłam na piękne fotki, a tu takie super wieści Oby wszystko poszło pozytywnie w urzędach
dana1s 19:30, 12 kwi 2018

duju napisał(a)

Dana, takie wiadomości !!!! Trzymam bardzo kciuki i wierzę już następną wiosnę zaczniecie z budową !!! jUŻ ZA DŁUGO CZEKACIE...
Mam nadzieję, że będzie pięknie. U mnie wczoraj byłą burza, wiec dziś buchnęło zielenią. Ja kiepsko na słonko, bo od paru lat na dłoniach wychodzi mi uczulenie i bardzo swędzi, więc pora na alergologa.

Buziaki i pozdrawiam serdecznie !!!! A motyl piękny.

Ja się już nie "napalam", ale nadzieja jest
U nas sucho okrutnie, nawet jedna kropla nie spadła, może w niedzielę popada. Takie są prognozy, zobaczymy...
Mnie dzisiaj od słońca bardzo głowa boli, aż przyjechałam do domu i schowałam się w cieniu, a miałam takie plany
Buziaki!
Uwielbiam motyle i bzyki

dana1s 19:32, 12 kwi 2018

Basilikum napisał(a)
ale super wiesci z urzedu kciukow nie trzymaj modlitwa wystarczy a wolne rece do roboty w ogrodzie sie przydadza

Przestudiowalam wszystkie fotki

Izuniu zobaczymy, mam nadzieję że wreszcie ruszymy. W zasadzie dzisiaj ruszyliśmy. Mamy prąd

Tak zrobię