Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

Makao_J 17:19, 16 kwi 2018

No tak. Taka sytuacja to już nie od nas zależy. Długo Was blokuje. Aż nie do pomyślenia. Musicie uzbroić się w olbrzymią cierpliwość jak tak ale rozumiem że to jest trudne. Dobrze że możecie usiąść choć w tym ogrodzie i odpocząć w nim. Musicie z tego czerpać siły i myśleć że kiedyś w końcu muszą się zgodzić.
dana1s 18:36, 16 kwi 2018

Makao_J napisał(a)
No tak. Taka sytuacja to już nie od nas zależy. Długo Was blokuje. Aż nie do pomyślenia. Musicie uzbroić się w olbrzymią cierpliwość jak tak ale rozumiem że to jest trudne. Dobrze że możecie usiąść choć w tym ogrodzie i odpocząć w nim. Musicie z tego czerpać siły i myśleć że kiedyś w końcu muszą się zgodzić.

No niestety długo to trwa i coraz bardziej mnie to irytuje. Cierpliwość to nie jest moja mocna strona. Nienawidzę czekać...
Ogród wpływa na mnie kojąco, kocham tam przebywać.
Ciągle myślę pozytywnie i gdzieś w oddali widzę mój śliczny, mały domek

sierotka 18:42, 16 kwi 2018

Super będzie Twój na bank poczekaj czekaj,działaj nie odpuszczaj ) eh ten świat .
dana1s 19:01, 16 kwi 2018

sierotka napisał(a)
Super będzie Twój na bank poczekaj czekaj,działaj nie odpuszczaj ) eh ten świat .

To taki poglądowy układ, przerobiłam gotowy projekt pod nasze potrzeby. Myślę, że mimo niewielkiej powierzchni będzie komfortowy i funkcjonalny.
Czekam i marzę , jak mam doła to mebluję go w programie 3d. To trochę pomaga, ale nie jest łatwo.
Widać tak ma być...to taka szkoła życia.

i wszystko czeka spakowane...

i ciągle coś nowego dochodzi, dom mam prawie wykończony i umeblowany, jeden szkopuł brak domu
livia16 01:27, 17 kwi 2018

O boszszz.. toż to istne cudo, a nie ogród! Wpadłam z rewizytą (dziękuję) i zbieram szczękę z podłogi. Piękne zdjęcia pokazują bajkowy park i pocztówkowe wręcz widoki. W życiu bym się nie spodziewała, że taki ogród może istnieć O_O, że należy do osoby prywatnej, wow! aż słów mi brak..
Podziwiam ogrom pracy i serca włożony w stworzenie takiego cudnego miejsca. Na pewno będę zaglądać. Również życzę pomyślnego zakończenia w kwestii domku
Milka 05:03, 17 kwi 2018

dana1s napisał(a)

Marysiu zobaczymy za rok, czy wieści okazały się dobre, mam nadzieję
Za kciuki bardzo dziękuję, ściskaj mocno!

Taki miałabym widok wiosną z tarasu

Bajeczny widok, tyle wytrzymalas, to dasz radę jeszcze ciut
dana1s 06:42, 17 kwi 2018

livia16 napisał(a)
O boszszz.. toż to istne cudo, a nie ogród! Wpadłam z rewizytą (dziękuję) i zbieram szczękę z podłogi. Piękne zdjęcia pokazują bajkowy park i pocztówkowe wręcz widoki. W życiu bym się nie spodziewała, że taki ogród może istnieć O_O, że należy do osoby prywatnej, wow! aż słów mi brak..
Podziwiam ogrom pracy i serca włożony w stworzenie takiego cudnego miejsca. Na pewno będę zaglądać. Również życzę pomyślnego zakończenia w kwestii domku

Witam serdecznie w moich skromnych progach
Bardzo dziękuję za miły komentarz. Ogród to moje oczko w głowie i staram się ciągle coś poprawiać i zmieniać, ale to zadanie na kilka...naście lat. To taka odskocznia, bez której trudno byłoby normalnie funkcjonować.
Cieszę się, że to co stworzyłam Ci się podoba. Zapraszam ponownie

to samo miejsce

2015 marzec

2018 kwiecień

dana1s 06:47, 17 kwi 2018

Milka napisał(a)

Bajeczny widok, tyle wytrzymalas, to dasz radę jeszcze ciut

Irciu dziękuję!
A mam inne wyjście? Muszę czekać, ale czasami marudzę. Mam nadzieję, że to wytrzymacie

to samo miejsce 2015 marzec

2018 kwiecień

Kasya 06:52, 17 kwi 2018

Z takim ogrodem to w domu musza być ogromne okna z każdej strony
dana1s 06:56, 17 kwi 2018

Ale mnie wzięło na wspominki, deszczyk mi podlewa a ja grzebię w archiwach

2015, po pierwszych wycinkach

2018

i kolejny punkt ogrodu

2015

2018