Dana masz już pięknie ogarnięte kwiatuchy śliczne i cieszą teraz najbardziej
jaką szklarnię planujesz ? kiedyś też chcę mieć ….ale w bliżej nieokreślonej przyszłości
Basiu musimy się z tym uwinąć, bo zaraz czas na wysiewy.
Ostatnio mieliśmy inne prace, więc wszystko stało w miejscu.
Mam nadzieję, że szybko skończymy.
Madziu jakoś szybko poszło nam w tym roku. Całą rodzinką, więc szybciej szło
Może chłopcy pokochają ogród?
Uwielbiam pierwsze wiosenne kwiaty, szaro buro dookoła, więc każdy przejaw życia cieszy
Pod nawałem śniegu padł nam namiot foliowy więcej nie chcę, bo mi się nie podoba
Chcemy zrobić szklarnię we własnym zakresie, bo na gotową mnie nie stać. Dostałam 40 jednakowych okien od znajomego i będziemy płodzić
Marzy mi się coś ładnego, ale co z tego wyjdzie?
Cieszę się, że to właśnie ta inspiracja szklarniowa pasuje ci najbardziej. Taka malutka "cegiełka" ode mnie A znalazłaś może coś ciekawego do szklarni u tego sprzedawcy z allegro ? On stale wystawia coś nowego.
Czy bergenie to po zimie podnoszą się, czy tez wypuszczają nowe liście, a stare obumierają?
Kasiu bardzo nam się podoba, ale czy podołamy to nie wiem. Póki nie skończymy tej budowli nie dowiemy się jak będzie wyglądać Boję się, że powstanie jakiś paputek...
Jestem zachwycona drzwiami i oknami od tego sprzedawcy, ale ceny są spore a do tego transport . Nie stać mnie niestety...szukam czegoś tańszego i bliżej. Jednak wchodzę co jakiś czas napaść oko jego przedmiotami.
Bergenie wkrótce wstaną i dodatkowo wypuszczą nowe liście. Część będzie do obcięcia, ale poczekam aż się obudzą
Witaj Danuś pracowita kobietko super ,ze się udało Wam juz troszkę popracować .Dzialeczka przecudna Az nie do u wierzenia ,ze taka wiosna już u Was u nas zimno i nic ziemi jeszcze nie wychodzi a na działce smutne widoki
Dzień dobry Boguniu!
Wczoraj popracowałam trochę w ogrodzie, a wieczorem poszłam z koleżanką na fitness. Zapisała nas obie i opłaciła, więc nie miałam wyjścia
Dzisiaj czuje mięśnie, o których istnieniu nie miałam pojęcia. Do tego kije i rower i mam nadzieję, że na wakacje nie będzie wstydu, ale trzymaj kciuki bo mam co zrzucać...
Cieszę się, że mój wiosenny ogródek Ci się podoba. Dziękuję!
Dzisiaj wieje jak diabli i chyba sobie odpuszczę prace w ogrodzie i udam się na szopingMusze kupić jakiś strój do ćwiczeń i adidasy.
Przyjdzie i do Was, ale bardzo się ociąga.
Buziaki!