nadrabiam zaległości od lewej strony:
Joasia (jona), Monika (Marga), Gosia (Gocha), Beatka (Betka), Kasia (katel), Aga (agapant),Aga (dominka), Ania (anabuko1)
Ja pomiędzy Gosią i Beatką
Dziękuję za zaproszenie, ale właśnie dzisiaj je odczytałam. Byłam na targach w niedzielę ok. 15-tej może gdzieś się minęłyśmy. Ja również byłam rozczarowana kupiłam jedynie "całe" trzy cebule czosnków gigantów. A pojechałam pooglądać rozwiązania drewniane-tarasowe i nic. Może kiedyś do Was dołączę.
Filoenko, ja byłam pierwszy raz na takim waszym spotkanie, to trochę byłam jak myszka. następnym razem pogadamy więcej.A za mile słowa - dziękuję bardzo
Dziewczyny , już pisałam w swoim co kupiłam ,( i pokazałam małe zdjątko) niewiele,ale trochę jest. :
Z 10 cebul ( bo ładne były,duże i odmiany jakich nie mam ) cóz mam do lilii slabośc
Od jesieni chyba ze 20 ich dokupilam
Kilka mieczyków.
3 trytomy ( żółtą - Minister Verschuur, czerwono-pomarańczową -Alcazar i jasno-pomarańczową First Sunrise) , bo mi w tamtym roku przepady.
Ale teraz już mam 3 nowe odmiany.Wcześniej mialam 1.
Bratki 3 sztuki,2 pierwiosnki
Róże angielską ( tą w innym sklepie )i trawkę Carex morrowii Ice Dance.
mąż jeszcze chciał kapturnicę.Ale ja nie dałam się namówić.I zapowiedział,że następnym razem sam sobie kupi rośliny
O i zdjątka już są.
Wiecie,że dzięki temu,że odezwałyście się na watkach i moim również zapamietałam was.I teraz już lepiej będę kojarzyć wasze wątki.
Pozdrawiam serdecznie
Spotkania są uzależniające i zawsze jest niedosyt, bo się z wszystkimi nie dało rady porozmawiać tyle ile by się chciało .
Ja też ciemiernika od Gosi miałam zamówionego - cudowne znalazła w takiej cenie że szok ale one przy tych moich targowych zakupach to wyglądały jak z innej bajki, nie jakieś tam mikrusy. Kamasja - koniecznie następnym razem musisz dołączyć