gabione
17:29, 29 mar 2017
Witam! Tak jak w temacie chciałbym coś posadzić wzdłuż ogrodzenia aby zasłonić się od pola i wyglądało to jakoś schludnie. Mam teraz w tym miejscu posadzone kilka sztuk świerka ale jest on posadzony zbyt blisko siatki, chciałbym to jakoś poprzeplatać z tego co mam w dyspozycji, lub jeśli nie będzie miało to sensu zainwestuje w jakieś inne rozwiązanie. Szukałem w swojej okolicy tuji aureospicaty ale niestety niegdzie nie moge dostać.
Wklajam zdjęcia to co posiadam. Długość działki to 23m położona od południa.

Jest to prawdopodobnie tuja aurescens(z własnego rozmnażania)sztuk 8

Tej tuji, drzewka nie znam nazwy ale jest to w miare szybko rosnacy krzew o jasnym zabarwieniu na wiosnę sztuk 4(tez z własnego rozmnażania)

Prawdopodobnie siwerk kłujący lub niebieski (kupowany w szkółce-niebieskie przyrosty na wiosnę szt. 7
Tej tuji również nie znam nazwy szt. 6 (trochę kiepsko wygląda, nie wiem jak póżniej jak się rozrośnie) szt. 6
Jodła, ale nazwy nie znam szt. 3
Wklajam zdjęcia to co posiadam. Długość działki to 23m położona od południa.

Jest to prawdopodobnie tuja aurescens(z własnego rozmnażania)sztuk 8

Tej tuji, drzewka nie znam nazwy ale jest to w miare szybko rosnacy krzew o jasnym zabarwieniu na wiosnę sztuk 4(tez z własnego rozmnażania)

Prawdopodobnie siwerk kłujący lub niebieski (kupowany w szkółce-niebieskie przyrosty na wiosnę szt. 7

Tej tuji również nie znam nazwy szt. 6 (trochę kiepsko wygląda, nie wiem jak póżniej jak się rozrośnie) szt. 6

Jodła, ale nazwy nie znam szt. 3