Gosiu ale niedlugo bedziesz wszystko miec jak u mnie

teraz tak szybko wszystko sie dzieje
Magda przy ptasim domku kosmetyka
tu bedzie wieksza zmiana
Greg to moje to tez mirabela i wlasnie dzis dostrzeglam, ze kwitnie
Ewa super, ze to naparstnica

od Miry ja mam i bedzie pierwszy raz kwitla

mam nadziejje, ze sie wysieje
Haniu ja tez je uwielbiam

nie moglam sie dzis napatrzec
znalazlam fotki z ubieglego roku i miala tylko dwa kwiatki, wiec super przyrosla
Dzis odwalilismy kawalek roboty, dalej porzedkuje teren po kompostowniku. Ulozylismymaly murek z kamieni i przesadzilam rosnace przed kompostownikiem rosliny. Jasmin nagokwiatowy mnie zaskoczyl, bo myslalam, ze tylko jedna sadzonka przetwala a mam trzy. Posadzilam je za murkiem tak by z niego sie "wylewaly" na dol. Przesadzilam tez jakis powojnik. Ucharatalysmy go z Irenka na wycieczce, zrobilysmy sadzonki no i teraz jest to juz ladna duza roslina. Mam nadzieje, ze w tym roku zakwitnie (chyba zolte kwiatki mial). Posadzilam go za garazem od strony drogi. Dostanie siatke ale najpierw musze ten garaz pomalowac.
No i jakis maly kwzaczek posadzilam przed murkiem. To miejsce jest juz ladniejsze. Jeszcze troche kompostu do przezucenia mam. I chyba w tym miejscu rzobie rozsadnik, ziemia tam dobra, miejsce na uboczu i az sie prosu by cos tam sadzic, bo inaczej chwasciory sie tam rozpanosza.
Wizytowka
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"