Popcorn a ja wczoraj u Ciebie buszowalam ale nie doczyalam do konca to nic nie napisalam
Kotki mi jedna rabatke wymiataja, zrobily sobie tam legowisko i deptaja po mlodych roslinkach. Wczoraj prysnelam odstraszaczem na koty i sobie pozly. Zobaczymy jak dlugo to podziala
Na FB
Aniu mnie tez u Ciebie dawno nie bylo.czyi bywam, czytam jeden dwa wpisy, zostawiam na pozniej i wracam za kilka dni no i jak to cos napisac
Mirela seruszka mnie zaskoczyla, bo nie wiedzialam, ze ja mam. Pewnie na gieldzie wymiany dostalam hmmmm
Ewa u nas tez upaly, wlasnie wroculam z ogrodu i lece jeszzce na chwilke przed praca
Kasie dwie mam nadzieje, ze gadzet bedzie sie sprzedawal
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Kolejna osoba z O na łamach ... Prasa szuka tematu w ogórkowy czas, ale to mimo wszystko bardzo miłe i niestety stresujące. Życzę powodzenia i przeżycia bez stresu nalotu odwiedzających.
A Twój ogródek zachwyca, i będzie bardzo się podobał, współgra z otoczeniem i jest w klimacie. No i te zwierzątka w gospodarstwie, począszy od kote, owiec i na ptaszkach kończąc. Będzie dobrze.