Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi

Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi

Nallar 23:00, 17 cze 2019

Zaserwowałaś nam piękne widoki flory i fauny.
Zdradź z kąt Wy czerpiecie energię na te ciągłe wędrówki....Podziwiam Was.
Basilikum 07:54, 18 cze 2019

Ewo to byla wycieczka z pracy. Raz do roku nam taka serwuja wiec wypadalo pojechac.
Pierszy raz jechalamtakakolejka linowa, bo my zawsze na piechote

troche ogrodowych widokow tez przywiozlam

tu mieli piekny rozany tunel

pestka56 08:57, 18 cze 2019

Basilikum napisał(a)

Koty mnie wkurzaja, bo rujnuja mi ogrod wyleguja sie na mlodych roslinach. Chyba szybko im nowy dom poszukam wrrrrr

Podrosną to przestaną a myszy i inne takie będą miały się na baczności.

U mnie piątka rozrabia
pestka56 08:59, 18 cze 2019

Widoki świetne. Chciałoby się mieć taki tuż za płotem
BASIA8 11:17, 18 cze 2019

Ale widoki - bajka - chce się patrzeć i patrzeć
Buziaki zostawiam.
Basilikum 12:11, 18 cze 2019

Kasiu rozrabiajaca piatka mam nadzieje,ze za duzo szkod Ci nie robi. Ach te koty

widoki jakies 1,5 godziny jazdy od nas, za plotem mam inne

Basiu odbuziakowuje
Dzis przyjezdza facet z prasy robic fotki do gazety, bedzie artykul przed dniem otwartej furtki

na koniec wycieczki bylismy u faceta, ktory robi whisky. Temat mnie wogole nie interesowal ale mial kilka ladnych ogrodowych akcentow przed domem.

ElzbietaFranka 13:51, 18 cze 2019

Ten skwer kamienisto-trawiasto-kwiatowy bardzo ładny. Piękny zakątek aby przy nim posiedzieć.
Mućko ty mordo moja jak ja ciebie lubie. Piękne te krowy a jakie fotogeniczne jakie ustawki robia. Pewnie nie jeden aparat już je focił
Lubię takie wycieczki.

Pozdrawiam u nas znowu bardzo goraco.

paniprzyroda 22:34, 18 cze 2019

Takie zwykłe - niezwykłe miejsce pokazałaś, zobaczyć to na własne oczy, ach No i te mućki jak duże tak słodkie I uszytki ostatnie super.
Basilikum 15:18, 19 cze 2019

Mariola zapraszam mozemy razem sie na te widoki pogapic

Goraco ufff
udalo mi sie rano zdrapac i zagruntowac garaz przy wjezdzie. Malowanie musi poczekac na lepsze temoeratury.
Pomalowalam (odnowilam) jeszcze stol i krzeselko to przy wjedzie na niebiesko i poleczke. Na poleczce ustawie sklepikowe doniczki.
Wczoraj byl fotograf z gazety przygotowac artykul. Ach to juz w sumie za chwile bedzie sie dzialo. Zaczynam miec treme

troche obchodu zrobilam i klika fotek w upale

kwitnie slaz
Mialam go dwa lata temu od sasiadki. Kilku osobom z O wyslalam nasionkai i w zeszlym roku moj slaz nie zakwitl.Juz myslalam, ze sobie poszedl. A t wczoraj niespodzianka. Mam znow slaz. Pewnie jakies nasionko, ktore wrzucilam dwa lata temu w zimie albo samo spadlowlasnie teraz postanowilo zaszalec. Szkoda, ze tylko jeden ale piekny jest i ma duzo kwiatow

na tej samej rabatce kroluje teraz (bo malwa jest roche z tylu schowana i trzeba jej poszukac) firletka nazywana u nas "planaca milosc" hihi Emus mi ja kupil w tym roku jest wyjatkowo piekna

wogole to duzo roslin w tym roku pokazalo co potrafi, jakby wiedzialy, ze przyjdzie duzo ludzi je ogladac
Basilikum 15:22, 19 cze 2019

Elu odpozdrawiam goraco hihi ufff

znacie ten kwiatek?? u nas nazywa sie Spiegeleiblume - kwiat jako sadzone. Niestety jednoroczny wiec musze koniecznie zamowic nasionka na przyszly rok.
Ciekawa jestem czy sie rozsiewa hmmm