Mariola zapraszam mozemy razem sie na te widoki pogapic
Goraco ufff
udalo mi sie rano zdrapac i zagruntowac garaz przy wjezdzie. Malowanie musi poczekac na lepsze temoeratury.
Pomalowalam (odnowilam) jeszcze stol i krzeselko to przy wjedzie na niebiesko i poleczke. Na poleczce ustawie sklepikowe doniczki.
Wczoraj byl fotograf z gazety przygotowac artykul. Ach to juz w sumie za chwile bedzie sie dzialo. Zaczynam miec treme
troche obchodu zrobilam i klika fotek w upale
kwitnie slaz
Mialam go dwa lata temu od sasiadki. Kilku osobom z O wyslalam nasionkai i w zeszlym roku moj slaz nie zakwitl.Juz myslalam, ze sobie poszedl. A t wczoraj niespodzianka. Mam znow slaz. Pewnie jakies nasionko, ktore wrzucilam dwa lata temu w zimie albo samo spadlowlasnie teraz postanowilo zaszalec. Szkoda, ze tylko jeden ale piekny jest i ma duzo kwiatow
na tej samej rabatce kroluje teraz (bo malwa jest roche z tylu schowana i trzeba jej poszukac) firletka nazywana u nas "planaca milosc"

hihi Emus mi ja kupil w tym roku jest wyjatkowo piekna
wogole to duzo roslin w tym roku pokazalo co potrafi, jakby wiedzialy, ze przyjdzie duzo ludzi je ogladac
Wizytowka
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"