Justyna2309
22:09, 24 lip 2018
Witam wszystkich
jestem właśnie w trakcie kombinowania nad rabatą przed wejściem do domu. Aktualnie widok nie jest za ciekawy, ponieważ trwa remont (robione są nowe schody, będzie robiona elewacja w kolorze szarym oraz położony nowy chodnik). Zdjęcia zrobione dzisiaj:

Prawa strony pompy od studni będzie wyłożona kostką, a na niej stanie ławeczka
Zastanawiam się co tam dosadzić. Chciałabym zostawić krzewuszkę, różanecznik oraz hortensje - nie koniecznie w tych samych miejscach. Co do nich by pasowało?
Zastanwiałam się na dosadzeniem bukszpanu. Uwielbiam też żurawki. Ale jak to połączyć żeby wyglądało?
Liczę, że mi pomożecie bo nie bardzo się na tym znam
Co do żurawek, to parę mam posadzonych przy tujach. Chciałam jeszcze całą długość wyłożyc jakąś ozdobną kostką aby oddzielić wszystko od trawy, ale niestety to musi troszkę poczekać
Naprawdę liczę na Waszą pomoc i pozdrawiam serdecznie!

Prawa strony pompy od studni będzie wyłożona kostką, a na niej stanie ławeczka

Zastanawiam się co tam dosadzić. Chciałabym zostawić krzewuszkę, różanecznik oraz hortensje - nie koniecznie w tych samych miejscach. Co do nich by pasowało?
Zastanwiałam się na dosadzeniem bukszpanu. Uwielbiam też żurawki. Ale jak to połączyć żeby wyglądało?

Co do żurawek, to parę mam posadzonych przy tujach. Chciałam jeszcze całą długość wyłożyc jakąś ozdobną kostką aby oddzielić wszystko od trawy, ale niestety to musi troszkę poczekać

Naprawdę liczę na Waszą pomoc i pozdrawiam serdecznie!