Witaj Zuza. A okolice Olecka są takie pagórkowate że niebo wydaję się być na wyciągnięcie ręki. Pierwszy weekend jak kupiłam Dudki był pod namiotami wiadomo z ogniskiem itp trzeba było uczcić to jakoś. Późnym wieczorem zadzwoniłam do rodziców podzielić się tym że tam jest tak pięknie i opowiadam im że jak stoję na skarpie to wydaje mi się że można sięgnąć gwiazd jest tak nisko sklepienie... co mój ojciec skomentował : nie pij już więcej
Ale miejsce jest naprawdę cudne. Jezioro jest absolutnie nieturystyczne i nieoblegane. Kompletna cisza
Jezu- takie piękne miejsce że już Cię nie lubię
kurka wodna jak z moich najpiękniejszych snów!!! Zazdroszczę całym serduchem tego jeziorka, pomostu.... Nic tu nie rób- połóż się na plecach i patrz w niebo- a i tak będzie cudnie
Witaj Zuza. A okolice Olecka są takie pagórkowate że niebo wydaję się być na wyciągnięcie ręki. Pierwszy weekend jak kupiłam Dudki był pod namiotami wiadomo z ogniskiem itp trzeba było uczcić to jakoś. Późnym wieczorem zadzwoniłam do rodziców podzielić się tym że tam jest tak pięknie i opowiadam im że jak stoję na skarpie to wydaje mi się że można sięgnąć gwiazd jest tak nisko sklepienie... co mój ojciec skomentował : nie pij już więcej
Ale miejsce jest naprawdę cudne. Jezioro jest absolutnie nieturystyczne i nieoblegane. Kompletna cisza
teraz to już Cię naprawdę nie lubię!!!
A daleko masz do Dudków ? Działka jest tylko prowizorycznie ogrodzona każdy się może czuć jak u siebie, a najlepiej zapraszam z kozą bo trawa wysoka Planujemy Wieeeeelkie zbiorowe koszenie na początku września.
co tam za Tobą, da się obsadzić, zabudować, a to co przed Tobą, po prostu bajka, a że pisze prawie dwa lata później to pewnie już wszędzie pięknie Pozdrawiam serdecznie z również pieknych terenów górskich