Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W miniformacie

W miniformacie

Bea 22:27, 11 cze 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Na ławeczkę siadam,o kawę nie proszę bo późno,ale chwilkę posiedzę
Beatko...piękny masz ogród,już taki dojrzały!
...u mnie to z lupą jeszcze trzeba szukać

Zapraszam na ławeczkę i znajdzie się małe co nie co.
Wszystko u Ciebie też urośnie.
Przed siedmioma latami też były małe.
Enya73 22:30, 11 cze 2013

Gratki serdecznePrzepięknie u Ciebie Pokazuj więcej. Niech cała Polska widzi, jakie piękne ogrody są w sercu aglomeracji śląskiej

p.s. ja też nie mam jak i kiedy skosić trawnika Pada non stop.

Pozdrawiam serdecznie

gierczusia 22:55, 12 cze 2013

Beatko ... Już sobie listę zrobiłam , co też muszę napisać i niczego nie zapomnieć

Po pierwsze ... Cieszę się ,że mogłam pooglądać Twój pięknisty ogród ,,, po drugie : jak to możliwe ,że mialaś grad , kiedy ja nie miałam ?

A po trzecie :.. Spotkanie ma być w Pisarzowicach 6 lipca .. Jedziemy ??.... Mam nadzieję ,że tak
gierczusia 22:57, 12 cze 2013

Noo i gratulacje na tą setkę .. Oby było ich więcej , bo uwielbiam Twój ogród podglądać ... I dołączam życzenia braku gradów , mszyc , opuchlaków i inkszych paskudztw

Bea 09:44, 16 cze 2013

Dziękuję wszystkim za gratulacje i odwiedziny.

Na szczęście wczoraj był słoneczny dzień i można było coś zrobić w ogrodzie.

Nie było trąbienia, ale co nie co poprzycinane i opryskane bo ratować muszę niektóre bukszpany.

Bea 09:46, 16 cze 2013

Enya73 napisał(a)
Gratki serdecznePrzepięknie u Ciebie Pokazuj więcej. Niech cała Polska widzi, jakie piękne ogrody są w sercu aglomeracji śląskiej

p.s. ja też nie mam jak i kiedy skosić trawnika Pada non stop.

Pozdrawiam serdecznie

Anita dziękuję za to zdjęcie u mnie, zrobiłaś mi bardzo dużą przyjemność. Bardzo lubię ten zakątek.

Bea 09:51, 16 cze 2013

gierczusia napisał(a)
Beatko ... Już sobie listę zrobiłam , co też muszę napisać i niczego nie zapomnieć

Po pierwsze ... Cieszę się ,że mogłam pooglądać Twój pięknisty ogród ,,, po drugie : jak to możliwe ,że mialaś grad , kiedy ja nie miałam ?

A po trzecie :.. Spotkanie ma być w Pisarzowicach 6 lipca .. Jedziemy ??.... Mam nadzieję ,że tak

Niestety był grad u mnie w poniedziałek, nie był tak duży jak w okolicznych miastach.

Dzięki niemu ma hostę ażurową, ale co tam..... nie piewszy raz i nie ostatni.

Co do Pisarzowic - nie wiem czy tam trafię?

Jak sobota to biorę to pod uwagę - przecierz to już wakacje.
Bea 22:42, 16 cze 2013

Pierwsze tegoroczne róże

Abraham Darby

Mini Eden Rose
Enya73 22:46, 16 cze 2013

Wow, ale ładny kolor tej róży Ja nie mam ani jednej Nie znam się kompletnie na różach. Kiedyś dostałam zaszczepioną na pniu, ale zeżarły mi je mszyce, a potem grzyb No i się zraziłam, ale ze wszystkich kwiatów są w moim sercu zaraz po tulipanach Pozdrawiam serdecznie
Bea 22:53, 16 cze 2013

Abraham pięknie pachnie i jest niezawodny, co prawda to drugi egzemplarz, bo pierwszy nie przetrwał eksperymentów ekipy ogrodniczej.

Jeszcze jedna

Pastella