Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) » Edycja postu

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Magda70 23:07, 15 lip 2014

Oj.................
Jak piknie
paniprzyroda 23:49, 15 lip 2014

Futro bardzo ładne, jeżówki również, ale biały taniec bije na głowę wszystko Moje malusie, tegoroczne od Ani. Ciekawe rozwiązanie z miejscem na ognisko. Pozdrawiam, dzięki za odwiedziny u mnie
Pszczelarnia 00:02, 16 lip 2014

malkul napisał(a)
Dzieki że kukacie do mnie.
dziś Panowie podgonili ciutkę z trawnikiem równali, grabili, zbierali nadmiar, taczkowali, wywozili, wałowali, i tak w kółko.

A tymczasem ja z meżem troszkę pogrzebaliśmy przy części ogniskowej.

Kokoszko, bombowo. Świetnie. Miło się spogląda i zerka.
atena35 08:21, 16 lip 2014

Oh, ah, ulala
Będzie, będzie się działo, znowu lata będzie mało
malgorzata_s... 09:17, 16 lip 2014

Gosiu doczytałam Wcale się nie zanudziłam Wszyscy się tu uczymy i zmieniamy podejście do ogrodu i roślin. Gdyby O było 15 lat temu to mój ogród byłby zupełnie inny. No nie taki jak Twój, bo pomimo iż podziwiać ogrody w stylu nowoczesnym to do mojego domu i mojego charakteru taki nie pasi Za to kocham właśnie to forum że jak mam nastrój na nowoczesność to mogę wpaść do Was i oczka nakarmić Buziam i będę podziwiać dalsze postępy
Madzenka 09:47, 16 lip 2014

Kokoszko a konstrukcję ogniska zamawialiście od razu spawaną? Skąd macie podstawę ławeczek?
makkasia 11:24, 16 lip 2014

świetne miejsce ogniskowe WOW !!! niesamowite na ogrodowisku powstają cuda
malkul 17:53, 16 lip 2014

Tadadam!!!!!!!
HURAAA!!!

Trawnik wczoraj posiany (Panowie robili do nocy) dziś już podlewanie i pilnowanie ptaków by ziaren nie wydziobywały.
Jeśli chodzi o wykonanie nie ma się do czego doczepić, jest jak stół.

Ale niestety zniszczyli szarą wielką donicę z blachy, zarysowali maszyną. Nie wygląda to dobrze, mąż jest wściekły, będzie dym.
malkul 18:04, 16 lip 2014

Zbiorowo wszystkim dziękuję i ślę przytulaski.

Stychaz, Marzenko- wszystko spawał mój szanowny małżonek. Sam osobiście.
Palenisko też. I podstawę ławek też, i konstrukcję altany.

Sami tez kopaliśmy, betonowaliśmy , żwirowaliśmy i wsjo inne. Jak Ewa mówi „takie z nas majsterki dwa” haahahahahaha

Magda, jagódka- mam nadzieję , ze jak zrealizujemy altanę to będzie dopiero efekt bo będzie się fajnie wiązało z domem, domkiem narzędziowym, drewutnią i ogniskiem. W planach jest drewniana podłoga, mleczna tkanina na dachu i pionowe żaluzje tez drewniane, + ta szara donica na tej nierówności w części ogniskowe, a to wszystko podkreślą rozpięte graby na konstrukcji oddzielając warzywnik.
W planach mam pomalowanie warzywników na szaro, wyregulowanie obrzeżami i wysypanie grysem szarym oraz zrobienie na szaro placu zabaw.
I jeszcze inne smaczki, na które pewnie trzeba będzie poczekać,

A teraz spadam smażyć kiełbaski na ognisku . tralalalala będzie się działo.
BEATA_S 19:31, 16 lip 2014

Gosiu ślicznie sobie robicie Znakomite z Was majstry