agu
22:33, 25 kwi 2019
Asiu ! Bardzo dziekuje za rady i pomoc Pomysł z zagajnikiem w narożniku bardzo mi się podoba! Zasłoni te stara wiatę, na która mam widok z tarasu i będzie uporządkowany - będę tam mogła zrobić wrzosowisko w kamyczkach. Projekty oglądałam są urocze, ja chyba wolałabym mniej „sielski” a bardziej nowoczesny, poukładany ogród. Pod jablonkami podobają mi się te inspisacje które mi przysłałas - np. bukszpany lawenda i miskanty
Musze przetrawić pomysł falistych rabat, lubię proste formy ale może to da ciekawsze widoki. Moj M za to chce mieć prosto i łatwo do koszenia . Czy masz może pomysł co zrobić z roślinami, które już mam pod jabloniami, jesli tam miałyby znaleźć się tylko bukszpany i trawy? Altany bliżej ogrodzenia nie planujemy - raczej siatka do siatkówki by się przydała (wiem ze to niezbyt uroczy element)
Jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje

Musze przetrawić pomysł falistych rabat, lubię proste formy ale może to da ciekawsze widoki. Moj M za to chce mieć prosto i łatwo do koszenia . Czy masz może pomysł co zrobić z roślinami, które już mam pod jabloniami, jesli tam miałyby znaleźć się tylko bukszpany i trawy? Altany bliżej ogrodzenia nie planujemy - raczej siatka do siatkówki by się przydała (wiem ze to niezbyt uroczy element)
Jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje