wygooglowałam sobie tą trzmielinę minimus i chyba se zgapię zamiast mojego derenia zadarniajacego bo on u mnie juz 3 lata a wcale się nie rozrasta. idę se jeszcze doczytac co ta trzmielina lubi.
ps. pozostań w gorsecie
Malkulu kochany(a)!
Nie wiem czy nr 1 ale w takim razie muszę się postarać
Na razie planuję jesienią rewolucję przed domem, bo mam bałagan w rabatach.
Róże wyeksmituję na rózankę z boku, a będą: cisowy płotek (ofkors) i anabellki, plust dużo traw.
Muszę trawki u Ciebie oblukać
Słoiki to u mnie lecą na trzecią zmianę.. jakby byłą czwarta to na czwartą.. szkoda wyrzucić jak urosło.. wiec męczę mizerne plony ogrodowe.. Plony też odczuwają mój brak czasu. Za to dochowam się różnych nasion.. W tej dżungli wszystko rośnie jak chce.. Pomidory zostawiłam już samopas.. nie do upilnowania..
Byłam - napisałam.
Ola, Gosia... ależ poleciałyście. Zastanawiałam się czy to wogle cytować.. nie przystoi..
Jedni mają ogrody, a ja mam botanika Tylko do obsługi za mało łapek.. wiec biletów nie będzie miał kto sprzedawać..
Krótko i treściwie.... muszę zajrzeć na Twoje jeżówki Plan na jutro.. jeszcze jutro
Renia.... w jakiej czasporzestrzeni lewitujesz?? To focie Kasi i Aganii.. też pięne.. bardzo mi się podobają. Taką porcję fajnych zdjęć wrzuciły, że do dziś nei mam potrzeby cykanie ich przez siebie Łukasz się wybiera.. ale jeszcze nie dojechał, bo ja ciągle nieczasowa Moze jutro coś porobię... bo mam 2 dni muminkowe.
I się nie mylisz, bo waga... lewitująca.. lata w każdą stronę i trudno złapać moment w którym się jest na wadze a nie obok...
Gosia, czym się trapię? Tym czy dawać tam grys czy zostawić korę? Lubię kamień w ogrodzie ale Silver Sceptre jest trawą rozchodzącą się i tak jak dziewczyny piszą, po pewnym czasie grysu i tak chyba nie będzie widać. Chociaż z drugiej strony to do tego czasu pewnie kolejną rewolucję wymyślę więc chociaż przez kilka miesięcy nacieszę oczy kamieniem w ogrodzie
Ze zdjęciami całości jest duży problem...mam bardzo wąską działkę i nie jestem w stanie objąć całości...niestety dużo rzeczy nie mogę pokazać ze względu na wygląd...jeszcze kilka lat zanim wszystko doprowadzimy do normalnego stanu...
Poszukam kilka porównań, które wcześniej wstawiałam a nie wiem czy widziałaś.
Kokoszka tutaj jest prawie cały mój ogród Troszkę jeszcze jest części gospodarczej ale to dopiero za 10 lat będzie można pokazać...
Gosiaczku kochany długa donica ma 45cm wysokości natomiast ta w której ma być grab 20
Myślę, że rozplenice będą dobrze wyglądały bo u Ciebie chyba jest podobnie ? i pięknie się prezentują