Wpadam na bieżąco i podziwiam ilość i jakość pracy
Jestem i podglądam
No proszę A tu tyle dyskusji, zastanawiania się! eM nie dość, że wszystko potrafi zrobić to jeszcze na doborze roślin się zna Przy następnej zagadce ogrodowej już wiesz kogo pierwszego zapytać o zdanie
A 5cm to na ile procent? ... bo jutro eM rozmierza płyty i nie wiem co mam mu poradzić
Chyba najlepiej położyć i obejrzeć z każdej strony. W zależności od powierzchni tarasu/placu/podjazdu przerwa między płytami może różnie wyglądać. Dobrze jest dobrać ją indywidualnie, by zachować proporcje całości. Wybacz, Olka, bo pytanie było do Ciebie, ale miałam kiedyś ten sam dylemat i wiem, że sugerowanie się zdjęciem nie zawsze jest dobre. Nawet jeśli u kogoś wygląda doskonale, u siebie warto przeanalizować inne opcje.
Uwielbiam ludzi, którzy są tak kreatywni i tak pracowici Szacun! Ślicznie.
Oluś kolejne zmiany widzęIdziesz jak burza.
Olu a ją z pytaniem - czy ten żwir nie wysypuje się z fug? Zadtanawiam się czy u mnie na tarasie by się to sprawdziło - te przerwy mi się bardzo podobają ją patrzę na waszą pracę to zazdraszczam zapału
o to to! ja tez uwielbiam takich ludzi Ola w sumei to ja przyszłam w innej sprawie, mianowicie : jak wyskoa będzie ta donica długa w której chcesz dać same rozplenice? bo tak sobie o tym rozmyślałam i jakby ona miała być bardzo niska to to nei będzie fajie wyglądać bo nie będzie efektu wylewania. to takie luźne dywagacje