Dzięki
Nie powiem,ale wyszło mi równo...choć bałam się... u mnie był sznurek...tylko trzeba mocno naciągnąć...sznurek przywiązałam z jednego i drugiego końca do 3m profili stalowych i dodatkowo do ogrodzenia....
Mam słabość do dodatków, mają tyle uroku
Wiele jest jeszcze w pudełku bo boję się że popękają, ale część która została wprowadza klimacik
Oczara kupiłam w szkółce na wyprzedaży przedzimowej, jest jak widać ogromny - przecenili go ze 150 na 80 - to była naprawde rewelacyjna cena za taki piękny okaz
No bardzo wczoraj wiosenie było ale nie zdążyłam zrobic fotek, a dziś rano - mrożonka
Za to 70% prac zrobione, jak się wszystko ułoży to w środę mam ogrodnika który przytnie mi wielkie drzewa
Suszki wycięte, większość zagrabiona, przesadziłam też ok 10 roslin
Od jutra czeka mnie zbieranie kamyków z ostatniej rabaty
eMek już ją poszerzył ale zbieranie kamieni to moja działka
Potem jeszcze trzeba zerwać obrzeża i gotowe
Czyszczenie idzie szybko bo zaangażowałam dziewczyny i męża przekupiając ich szczupłą sylwetką i rewelacyjnymi wynikami badań które na świeżo zrobiłam
Mialam odpoczywać ale nie do końca sie to udało z powodu planowanego remontu - okazało się że dostęp do frontowej części elewacji jest bardzo utrudniony i mocno przerośnięty. Chciałam osuną te 2 tuje ze środka ale starsza prosiła by je oszczędzić. Powstał więc nowy pomysł - zobaczmy czy przeżyją - bo są strasznie okrojone, ogniki tez - za to miejsca się zrobiło że olalala
Fotki z ogrodowej wojny dla widzów o mocnych nerwach
nawet coś limonkowego do wazonu (sztuczne ale ładnie zrobione), świece do żyrandola,
To wszystko tworzy klimat. Racja z tym stonowanym kolorem do baowych rzeczy a szaleństwo z dodatkami - można wciąż bawić sie kolorami
A mnie i jeden i drugi bo czewień bardziej kojarzy się ze świętami. Zresztą wtedy nie poszalałam jeszcze z dodatkami jak teraz, to one tworzą ten klimat, a teraz pozyskałam ich sporo
Poszewki, koc, bieżnik
donice, kwiaty cebulowe
świece
Oj musze nadrobić bo ostatnio rzadziej na forum bywam, przygotowuje sie do zmiany elewacji - czyli projektuje i częściowo wykonuje kolejne elementy, znów nabywam itongi
U mnie ranniki w rozkwicie i oczary
Super ten czerwony oczar
Agatko u Ciebie nowe życie i to prawie na wiosnę - cudownie - bardzo ciesze się razem z Tobą
Kiciuś teraz dużo na ogrodzie siedzi bo wiosnę czuje, ptaki chce łowić nicpoń jeden
Wpadłam na dosyć ekstrawagancki pomysł bo trochę mnie drażni jedna rzecz na rabatach. Na razie trwają testy trwałości i funkcjonalności bo nie mam farby w odpowiednim kolorze. Ale przemaluje się a właściwie domaluje. Jak myślicie, o co mi chodzi? ))
I Bardzo, ale to bardzo mi się ten wianek podoba. Normalnie epicki jakby dodał mój syn. Zdolna jesteś niesłychanie. Nie obrazisz się jak za rok trochę go skopiuję?
I umyte okna. Z grubsza. Będę musiała je umyć jeszcze z 10 razy zanim będą czyste bo na razie to wygląda jak rozcieranie brudu.
Zmyłam podłogi. Znowu jak rozcieranie kurzu