Danusiu jesteś super !
Mój mąż jak dyskutuję z nim i omawiam ( np trzeba się pozbyć gliny) to sam już mówi ...jak Danusia kazała..( w domyśle nie ma wyjścia) hahah
Danusiu to mi dałaś kopniaka.
Skoro Ty tak, to ja też muszę iść liście jesienne posprzątać z rabat, pograbić pozamiatać, bo cebulowe pną się w górę, coby w śmieciach nie kwitły. Dzięki za motywację. Teraz już nie mam watpliwości, że do ogrodu czas ruszyć.
U mnie na cięcie żywopłotu chyba za wcześnie, bo grunt grząski, a muszę po nim stąpać. Ale jeszcze zdążę.
Pozdrawiam
To mi się wydaje nansensowniejsz ena teraz patrzac ale brakuje czegośwysokiego w hortensjach, bo rabata leci strasznie w długość, wydaje się jeszcze dłuższa niż jest.
No to i właśnie chodzi a o takie donice. Dwie ale konkretne, co z nastawienia 10 tanich, skoro nie ma efektu? Kupuj, zmolestuj sponsora naczelnego.
Podeślij link, to zatwierdzę i powiedz że ja kazałam
Żeby odpowiedzieć na to pytanie trzeba widzieć drzewo i jego stan. To zbyt odpowiedzialne aby na słowo dać poradę. Pytanie dlaczego nic nie wypuścił? Dla mnie to bardzo dziwne.
Pak liściowy, ale co jeden pąk? czy wszystkie pąki. Pokaż jakieś zdjęcie. No to tak jakbyś kazała komuś amputować rękę przez telefon nie widząc pacjenta
Na balkonie nie masz zbyt wielu możliwości zimowania, no musisz się pogodzić z częstymi zmianami. Nie sadź roślin "wiecznych" bo to się szybko znudzi. Bądź kreatywna i zmieniaj sobie nasadzenia.
teraz ciemierniki z turzycami, potem prymulki z jakimś drzewkiem karłowym, latem petunie, jesienią wrzosy czy chryzantemki. Śledź aranżacje w donicach.
Nie napisałaś w jakim rejonie mieszkasz, bo u mnie to by chyba jeszcze nie dało się wykopać, ziemia nie całkiem rozmarzła. ja bym poczekała tydzień, bo możesz mieć problem z wykopaniem bryły.
Odkop w innym miejscu i zobacz czy ziemia rozmarzła. Jeśli tak - przesadzaj.
Nie napisałaś w jakim rejonie mieszkasz, bo u mnie to by chyba jeszcze nie dało się wykopać, ziemia nie całkiem rozmarzła. ja bym poczekała tydzień, bo możesz mieć problem z wykopaniem bryły.
Odkop w innym miejscu i zobacz czy ziemia rozmarzła. Jeśli tak - przesadzaj.