...tak czułam, że ruszycie z kopyta Pogoda cudna ostatnio, chociaż ja się nieźle załatwiłam i teraz ruszać się nie mogę Mam nadzieje, że weekend będzie ładny to trochę podgonię
Danuś grzebałam też szczegółowiej w necie i znalazłam parę donic o których mi pisałaś ...ale ceny powalają hahahah
No to i właśnie chodzi a o takie donice. Dwie ale konkretne, co z nastawienia 10 tanich, skoro nie ma efektu? Kupuj, zmolestuj sponsora naczelnego.
Podeślij link, to zatwierdzę i powiedz że ja kazałam
Danusiu to mi dałaś kopniaka.
Skoro Ty tak, to ja też muszę iść liście jesienne posprzątać z rabat, pograbić pozamiatać, bo cebulowe pną się w górę, coby w śmieciach nie kwitły. Dzięki za motywację. Teraz już nie mam watpliwości, że do ogrodu czas ruszyć.
U mnie na cięcie żywopłotu chyba za wcześnie, bo grunt grząski, a muszę po nim stąpać. Ale jeszcze zdążę.
Pozdrawiam
Danusiu! Ja dzisiaj również wyruszam do ogródka, pogoda cudowna, choć trochę wieje. Zrobiłam plan robót i zacznę od trawnika, bo mi go krety zmasakrowały. Pozdrawiam