Edytko, macham do Ciebie. Oj jak mi się podoba twoja wesoła buźka. Aż miło. W czerwcu zawsze mam nawał pracy, ale czas tak pędzi, że i tak muszę dać radę
oj to pewnie dużo nerwów ale będzie na pewno miło i wesoło mój syn też kończy latamy za szkołą ech teraz jedzie na wycieczkę
Iwonko widzę że zmieniasz na prostą linię i super efekt widziałam kawał roboty fiu fiu pozdrawiam serdecznie i samych miłych chwil życzę paaa
bardzo Ci dziękuję cieszę się że podoba Ci mój pyszczek w końcu udała mi się fota tylko siwa się już robię ....
Mirko, w zeszlyn roku o takiej porze jak teraz. Siałam na rabatę, mało wzeszło. Na ChFS spodobał mi się żółty łubin. Kupiłam mieszankę i na razie mam tylko fioletowy
Mireczko, wiem, że się nie śmiejesz. To tak pół żartem było. Nawet nie miałam zamiaru się fochać
Kiedyś tam była ławeczka, a jak ogród powiększyliśmy, poszła w głąb ogrodu. A kostka przyda się przy garażu. Tu wystarczy trawka. Buziaki ślę.
Juzia, dziękuję za fotki. Sliczne masz kulkowisko. Co madz między kulkami? Dopatrzyłam się żurawek i co jeszcze? Idę jeszcze do Polinki zobaczyć proste.
O przepraszam ja się nie śmieję podziwiam was szczeże Ja z moim eM też nie mam kłopotu aby jakąś rewolujcę robić czy to w domu czy na działce Iwoko z kostką było ładnie ale z trawą będzie ładnie i tak harmonijnie super Czekam aż trawkę posiejesz to będzie dopiero miód Miłej niedzieli
Juzia, możesz pokazać mi swoje kulkowisko? Muszę zaplanować swoje i nie zrobić błędów, jeśli się da. Z tyłu w plecach są u mnie limelight 5 sztuk. Isię zastanawiam, czy dać w linii jak u Polinki, czy rozrzucone?