Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Mirka 23:25, 30 maj 2015

Iwonko kiedy siałaś łubin?Fajnie wkomponowany z trawką super efekt
Iwk4 23:29, 30 maj 2015

MAD napisał(a)
Popodziwiałam zmiany i kwitnącego rododendrona. Bardzo fajny ma kolor. Pamiętasz nazwę?
Pozdrowienia zostawiam!

Mad, na 119 stronie podpisałam je
Iwk4 23:32, 30 maj 2015

Mirka napisał(a)
Iwonko kiedy siałaś łubin?Fajnie wkomponowany z trawką super efekt

Mirko, w zeszlyn roku o takiej porze jak teraz. Siałam na rabatę, mało wzeszło. Na ChFS spodobał mi się żółty łubin. Kupiłam mieszankę i na razie mam tylko fioletowy
Mysza 23:35, 30 maj 2015

Iwonko ślicznie kwitną rh
eda 23:39, 30 maj 2015

Iwk4 napisał(a)

Edytko, jaki masz piękny awatarek. Jesteś taka promienna, pogodna.
Fajnie, że zajrzałaś. Ja mam wyrzuty sumienia, bo nie nadążam zajrzeć do wszystkich, podwójnie się cieszę, ze tu ktoś zagląda, że jesteś ty i reszta dziewczyn, no czasem chłopaków
Teraz koniec roku szkolnego, a ja mam trzecią klasę gimnazjum, za chwilkę pójdą w świat, trzeba wszystkiego dopilnować, zostało niewiele czasu. Buziaki.

oj to pewnie dużo nerwów ale będzie na pewno miło i wesoło mój syn też kończy latamy za szkołą ech teraz jedzie na wycieczkę
Iwonko widzę że zmieniasz na prostą linię i super efekt widziałam kawał roboty fiu fiu pozdrawiam serdecznie i samych miłych chwil życzę paaa

bardzo Ci dziękuję cieszę się że podoba Ci mój pyszczek w końcu udała mi się fota tylko siwa się już robię ....
MAD 23:55, 30 maj 2015

Iwk4 napisał(a)

Mad, na 119 stronie podpisałam je

Co ślepemu po oczach? Dzięki!
ren133 00:26, 31 maj 2015

Iwonko
Dopytałam M w sprawie linii kroplującej. Możesz zrobić bez sterownika, z zaworem.
Iwk4 17:21, 31 maj 2015

eda napisał(a)
... pozdrawiam serdecznie i samych miłych chwil życzę paaa
bardzo Ci dziękuję cieszę się że podoba Ci mój pyszczek w końcu udała mi się fota tylko siwa się już robię ....

Edytko, macham do Ciebie. Oj jak mi się podoba twoja wesoła buźka. Aż miło. W czerwcu zawsze mam nawał pracy, ale czas tak pędzi, że i tak muszę dać radę

Iwk4 17:21, 31 maj 2015

MAD napisał(a)

Co ślepemu po oczach? Dzięki!

Oczy nawet ślepemu urody dodają
Iwk4 17:25, 31 maj 2015

ren133 napisał(a)
Iwonko
Dopytałam M w sprawie linii kroplującej. Możesz zrobić bez sterownika, z zaworem.

Reniu, dziękuję za wiadomości na Pv i tutaj. Wszystko poczytałam. Na pierwszy rzut kupię jedną sekcję, rozłożę na rabacie i będę ręcznie podłączać do węża. Potem będę rozbudowywać nawadnianie. Dopytuję się, bo leży mi to nasercu, a kasy brak. Latam z wężem. Wczoraj M nie podlał krzaczka forsycji, bo zapomniał, a ona dziś robiła kaput. Najgorzej jest utrzymać w suche dni trawnik. Mimo podlewania, trawa i tak nie daje rady. Zbyt piaszczyste podłoże niestety. A tam jeszcze długo zraszaczy nie będzie. Wszystkiego mieć nie można.
dziękuję za dobre rady.