wiecie z takiej pierzynki to można się cieszyć przez okno i jak nie trzeba się nigdzie z domu ruszać, a jutro rano trza do pracy... widzę przez okno że rano nie wyjadę bo odśnieżarka zrobiła wał przy bramie na jakieś pół metra...
Anita to przepis z "moich wypieków"? miałam z niego robić, ale waga mi odmówiła posłuszeństwa i zrobiłam ten II gdzie bylo podane w szklankach ale jakieś strasznie twarde te pierniki wyszły
Aniu mówiłam przed chwilą u Anity że tworzycie cudowną grupę zazdroszczę Wam tych spotkań... śliczne pierniczki, idealne a czytałam że napisałaś o koślawych wzorkach Czym je zdobiłaś i jaki masz przepis na lukier?
Anita podziwialam kolejne cudne spotkanie u Ani. Tworzycie kolejną cudną grupę. Bardzo Wam zazdroszcze tych spotkań
A wypieki hmmmm palce lizać, chlebek mniam. Ciekawa jestem jaki masz przepis na pierniki ?
oj Lilie cudne te biale orientalne MNIODZIO dostalam z cebulami na jesieni kłącze jakiejś lilii ale ją oddałam, a teraz się zastanawiam, kiedy się je sadzi i gdzie by tu je u siebie upchnąć
u Ciebie leje u mnie sypie...właśnie po mojej bocznej drodze przejechał spychacz pierwsz raz w tym roku!
Ewuś oglądałam Cię w Maji i jestem pełna podziwu To jeden z najpiękniejszych odcinków jakie oglądałam, Tyle w nim radości, spokoju, pokory, pasji. PODZIWIAM ! A Ty swobodna, radosna, dokładnie taka jaką Cię poznłam w realu buziam niedzielnie!