Pięknie u ciebie I zdjęcia ostre !
Idę wymyśliłam zapiekankę .
Ziemniaki,polędwiczka indycza na to papryka na jednej części na drugiej pieczarki cebula i na wierzchu oczywiście ser.
Mam jednak braki w wiedzy może pomożesz Miła ?
W gotowych propozycjach na takie zapiekanki dodaje się śmietany 12% ,żeby to miała jakiś sosik .Jak to się robi ? Z mąką czy czym ?????????))))))))))))
jak to ma być sos, to mąka musi być, a jak nie to lepiej ser mozzarella na wierzch daj
Anulka nie no róże pokopczykowane, zawinięte w agro dumam czy im nie dać slomianego korzucha, pienne sztuk dwie ułożone do snu, przysypane ziemią,korą, gałązkami na to agro i jeszcze ziemia w niewieliej ilości, trawy i hortensje podsypane koro, dzisiaj zaketłałam jeszcze bonsaja więcej nie okrywam zobaczymy co się ostanie na wiosnę
eee tam taka wada to nie wada gorsza gruntówka bo po kilku latach rośliny padają... a luksus nie palenia , czyszczenia pieca, wolna przestrzeń 'przyścienna' jest znacznie ważniejsza jak dla mnie. W salonie mam komin do kominka ale jest zabudowany na stałe i służy jako kanał dla różnego rodzaju przewodów. U mnie pc trudno ukryć bo działka mała, ale jakos szczególnie mi to nie przeszkadza Mój agregat jest nie podłączony i się śmieję, że gdyby ktoś pytał to agregat mam jak u Solskich łazienkę Póki co prze 2 zimy nie był potrzebny, bo przy podłogówce nawet jak jeden dzień prądu nie ma to się nie wyziebi, za to w biurze gdzie mamy powietrze-powietrze już agregat jest podłaczony na wszelki wypadek
no niestety tak już jest, że trudno zgromadzić np 40 osób w jednym czasie i jednym miejscu...
Robiłam wielkie wigilie ,,miedzynarodowe" ale to były wigilie dla dwóch pokoleń , moje rodzeństwo i dzieci , ich dziewczyny czy narzeczeni a teraz juz trzy pokolenia i tych nowych bardzo dużo no i przede wszystkim daleko.
Ania, no cudnie, cudnie ! a oszroniony ogród bajkowy tylko ziiimno, oby roślinki dały radę !
a co do konkursu o narzędzach, to wg mnie masz I nagrodę w ręku
o Anulka dobra kobieto lejesz miód na moje serce jak milo że ktoś zauważył mój tród i pomysł (hahhah) w zakryciu kosiarki, wertykulatora i reszty miło, naprawdę miło
Co do roślin to mam nadzieję że nic im nie będzie w ubiegłą zimę odnotowaliśmy -32 (oby się nie powtórzyło!) Wiosną zrzekałam się że nic nie okrywam kapturami i się złamałam i zaketłałam dzisiaj cisowego bonsaia w agro. Chyba kupię włochate maty by to jakoś przyozdobić
Jacieeeeeeeeeee, Aneta, jak boskoooooooo. No widoki z gory sa nieprawdopodobnie cudne. Kobieto, wykonanie mistrzowskie. Gratuluje. Naharowalas sie jak sto piecdziesiat, ale efekt miodzio.
Czapki z glow. Jestem pod wielkim wrazeniem!!! Placisz za sztuczna szczeke, bo swojej z podlogi podniesc nie moge.
Cudnie, naprawde cudnie!!!!
ojtam, Ty czapki z głowy nie zdejmuj, bo zmarznie Ci ta ruda kitka i jadaczke zamknij, nie dam grosza na szczękę bo na ściane z wodotryskami zbieram