Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Milka 18:07, 07 gru 2012

modelowo sie ustawił! fajnie, ze masz pracę w domu, ptaszarnia pod kontrolą
Madzenka 19:52, 07 gru 2012

Aniu za Irenką melduję, że śnieg do nas dotarł. Brrrrr tylko strasznie zimno. Gdy wracałam z pracy już minus 5,5 było.... Brama wjazdowa mi zamarzła..... Brrr ....prosiłam o śnieg a nie mróz....

Ogrzewanie hm, zdolniacha ten Twój M.
Mam też pompę powietrzną ale to już wiesz ktora latem chłodzi
Ale widok kominka kocham i dlatego mam komin, ale stalowy
Madzenka 19:52, 07 gru 2012

Aniu za Irenką melduję, że śnieg do nas dotarł. Brrrrr tylko strasznie zimno. Gdy wracałam z pracy już minus 5,5 było.... Brama wjazdowa mi zamarzła..... Brrr ....prosiłam o śnieg a nie mróz....

Ogrzewanie hm, zdolniacha ten Twój M.
Mam też pompę powietrzną ale to już wiesz ktora latem chłodzi
Ale widok kominka kocham i dlatego mam komin, ale stalowy
justi 19:55, 07 gru 2012

Niezły giguś z tego jastrzębia. Zaczaił się jak kocur na mysz Ciekawe czy będzie atakował...?
ana_art 20:40, 07 gru 2012

oj nadrobilam dwa dni i jak to u Ani rozmowy interesujące o swiatełkach, ptakach,kominach ich braku i ogrzewaniu.... Ja mam dwa kominy bo taki dom kupilam, ale są zablokowane na amen bo pc pracuje i też nie mam kaloryferów ani kominka. Współczuje ANi z kulkowa tych kominów... jam z zielonych płóc, a jak przed chwilą byłam na podwórku to hmmmmm smrodek że hej z kominów i wcale nie żal mi że kominka w domu nie posiadam
Mala_Mi 22:30, 07 gru 2012

Urszulla, Ela - to samo dziś mówiłam, że to tylko ptak i jeść też musi.... nie zabija dla zabijania, ale dla przetrwania.... i tak bardziej humanitarny niż ludzie.... my też jemy mięsko... innych zwierząt.... zawsze tego się wstydzę i mam wyrzuty sumienia
Irenko - ptaszarnia zajmuje się M... to jego dola.. no i teraz doszły rybki.. no i pies od zawsze..... czyli moje roślinki, a M trawnik i zwierzątka
Marzenko - mój synuś z dziewczyną jutro jadą na narty.. uruchomili wyciągi A na kominek mam za mały dom No i nie chce sobie robić kotłowni w domu...... jakoś na razie nie cierpię z tego powodu.... po prostu nie mam czasu na siedzenie przed kominkiem
Justi - zaatakował, ale nic nie upolował, a w aparacie nie było karty bo ja zabrałam do komputra ..... M był rozczarowany moim postępowaniem.. wziąć kartę i nie włożyć z powrotem..
Aniu - już pisałam, że nie żałuję braku kominów ... a tego, że nie muszę palić w centralnym by było w domu ciepło to już wogle rewelacja... Widziałam u ciebie pc.... bo to niestety ustrojstwo którego trudno zamaskować krzaczorami...musi mieć przepływ powietrza .. i to jedyna wada
viva 22:31, 07 gru 2012

Aniu, a ja czekam na nową porcję zdjęć oświetlonego ogrodu, chcę pooglądać Twojej kolorowej bajki
Gardenarium 22:32, 07 gru 2012

Ja też chcę bajkę.

Instagram Ogrodowiska
ana_art 22:43, 07 gru 2012

eee tam taka wada to nie wada gorsza gruntówka bo po kilku latach rośliny padają... a luksus nie palenia , czyszczenia pieca, wolna przestrzeń 'przyścienna' jest znacznie ważniejsza jak dla mnie. W salonie mam komin do kominka ale jest zabudowany na stałe i służy jako kanał dla różnego rodzaju przewodów. U mnie pc trudno ukryć bo działka mała, ale jakos szczególnie mi to nie przeszkadza Mój agregat jest nie podłączony i się śmieję, że gdyby ktoś pytał to agregat mam jak u Solskich łazienkę Póki co prze 2 zimy nie był potrzebny, bo przy podłogówce nawet jak jeden dzień prądu nie ma to się nie wyziebi, za to w biurze gdzie mamy powietrze-powietrze już agregat jest podłaczony na wszelki wypadek
Bogdzia 22:56, 07 gru 2012

Aniu dzięki za zdjęcie z ptaszarni i spróbuj je powiekszyc to spojrzymy mu w oczy. A jutro może znów coś sie nadarzy do uchwycenia?