Urszulla, Ela - to samo dziś mówiłam, że to tylko ptak i jeść też musi.... nie zabija dla zabijania, ale dla przetrwania.... i tak bardziej humanitarny niż ludzie.... my też jemy mięsko... innych zwierząt.... zawsze tego się wstydzę i mam wyrzuty sumienia
Irenko - ptaszarnia zajmuje się M... to jego dola.. no i teraz doszły rybki.. no i pies od zawsze..... czyli moje roślinki, a M trawnik i zwierzątka
Marzenko - mój synuś z dziewczyną jutro jadą na narty.. uruchomili wyciągi

A na kominek mam za mały dom

No i nie chce sobie robić kotłowni w domu...... jakoś na razie nie cierpię z tego powodu.... po prostu nie mam czasu na siedzenie przed kominkiem
Justi - zaatakował, ale nic nie upolował, a w aparacie nie było karty bo ja zabrałam do komputra ..... M był rozczarowany moim postępowaniem.. wziąć kartę i nie włożyć z powrotem..
Aniu - już pisałam, że nie żałuję braku kominów ... a tego, że nie muszę palić w centralnym by było w domu ciepło to już wogle rewelacja... Widziałam u ciebie pc.... bo to niestety ustrojstwo którego trudno zamaskować krzaczorami...musi mieć przepływ powietrza .. i to jedyna wada
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.