A mi czerwony kolor nie widzi się z różowym ... ja dałabym same czerwone ... ze stipą wszystko mi się podoba ... a z tyłu jakąś wyższą trawę ... może zachwalana przez Olę molinia
I kolejne cuuudne pierniki na forum ... Twoje oryginalne bo różnokolorowe ... a ja już mam wszystkie składniki wg przepisu nawigatorki oczywiście ale ciągle mi coś wypada i odkładam na później
stożek styropianowy owinęłam papierem do pieczenia, klej na gorąco i kilka okrążeń sznurkiem, potem znowu klej. Dużo kleju na raz nie warto bo szybko zasycha, a chcąc dokładnie zrobić nie można się spieszyć
Potem stożek usunęłam i delikatnie papier
edit. zapomniałam napisać, że pokazałam swojej córce Twoje bombki i wczoraj dwie zrobiła
Wysłałabyś mi namiar na tego brukarza?
A swoją drogą to podziwiam Cię za taki zapał i energię do działania w ogrodzie o tej porze roku ... Młodość
A prezenty dla córci już masz?
Ja przez ostatnich kilka lat kupowałam mojej TVNowskie misie Już są tegoroczne
narazie w doniczki i zadołuję a na wiosne przesadze wokół altany. znów sie napaliłam na robote i mam zamiar jutro zadzwonic do naszego brukarza (notabene ze zdunskiej) czy mi w tym roku by nie połozył płyt pod przyszła altanę już mam nowe rosliny to mnie nosi
Chodzi mi po głowie szaro-czarno-biała a miałam ecru z rudym
Spotkanie? ... było sympatycznie ... przytargałam katalog z rododendronami ... i 7szt róży New Dawn